Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Coldrex reklám
nem tudom .nekem még nem adtál tippeket
mi van?
Dehogy tudja
tudom miről beszélsz.
Hát engem is vartak már össze,olyan vagyok mint Frank Einstein,de inkább ne böködjenek,az orvosnak ki kell jelenteni mi elött hozzád ér."Ha nekem fáj, neked is fáj!"
én sem szeretem a tűket,de néha muszáj feláldozni magunkat ....én már kezdek hozzászokni a dologhoz.
Voltam,lehet vérképet kéne csináltatnom,de én nem szeretem a tűt,meg a vért sem,kivéve ha a cigány vére folyik
ajjjajjj ...akkor lehet dokihoz kéne menned.
Ezeket használom énis,eddig nem sokat használt,amint kimegy a hatás,újra..
ilyennek ismersz?
37.5?....az nem is láz,csak hőemelkedés.
Algopirin + mézes tea (de a mézet nem szabad a forró teába tenni!)....meg a szaunna is jót tesz. Gyógyulj meg minél hamarabb!
ne kérjél tőle ilyeneket mer meglátod holnap már füvet legelsz tehénként és csapolják a tejedet
Hú de jó nekem Még mindig 37.5 nem akarózik lejjebb menni,esetleg valami pápai boszorkány módszered nincs?
még nem tudom,hogy mikor megyek felétek,Beb-el még egyeztetek,aztán úgyis szólunk Neked is.
Óhh Köszi szépen már kezdek is jól lenni,suliba legalább nem kell menni Mikor jössz errefele?
én az 5 perccel is ki vagyok békülve
talán ez a baj...
alvajárol ?
már megint a rejtett kameráid .ugrik a faszom .anál jobbat tudok .nekem sose tartott semmi ilyen sokáig
páá
uhhhhh ,akkor minél hamarabb gyógyulj meg! én szorítok érted!
nah,tényleg mentem .....jó éjt mindenkinek.
Vasárnap 39fokos láz köszöni szépen jól van,és még mindig 37.8 Less be te gyakrabban És amúgy jól vagyok,azon van a para,csak vasárnapra legyek jól,annyi mézes kamillát ,és fokhagymás pirítóst nyomok az arcomba,hogy már meggyulladok,2x annyi fokhagyma mint pirítós,algopirintől most meg izzadok szóval elvagyok
ne sírjál mert tarkonváglak
inkább menj és ugorj le bánatodban a hídról,az sokkal testhezállóbb
túl kell lenni az ilyenen,nekem is csak 5 évbe került...