Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem a simsonozásbol nemlessz semmi
nem kell.induljatok 14én mire odaértek úgy is 15 lesz ...pláne ha télleg szimszonnal mentek
nem baj majd legfejebb 1 napot ott alszunk ha 14.-én megyünk
te csoki az évnyitó 15.én lesz. de ugye nem baj
Ha jó idő lesz és nem jön közbe semmi akkor én lehet hogy megyek
ha gondolod 1x jöhetsz te is és meglátod milyen nálam filmet nézni
hát biztos nem...pláne h mozis felvétel .amúgy itthon sokkal szívesebben nézek filmet mint moziban.a 4.1 is megvan hozzá .de mint mondtam attól h szép én nem fogok hasraesni.kicsit dolgozhattak volna a sztorin és egész jó film lett volna belőle.így csak jó
moziban igazán lenyűgöző látványt nyújtott .....dvd-n még nem láttam,de az biztos,hogy a két élmény nem összehasonlítható egymással.
értem én.nem is ezzel van a probléma.arra számítottam h legalább le fog nyűgözni vagy valami.de semmi .tiszta sablonos az egész történet és azzal akar bevágódni h telenyomják CGI-vel az egészet.attól még h a pacalt aranytálcán kínálják fel attól még pacal marad .
Nekem nagyon tetszett ....de persze ez nem azt jelenti,hogy mindenkinek ugyanannyira tetszeni fog.
mit ettetek ti annyira ebben az Avatarban .egy 4est kap tőlem,de azt is jóindulatból mer a vége már egész jó volt .de én nem vagyok tőle elájulva
akkor én tuttam rosszul
Bocs hogy belevau de az évadnyitó márc 15-én lessz.
pápárol megy valaki 14.-én füredre a motoros évadnyitóra?
biztosan ugyanarról a személyről van szó.
szombaton Borsosgyőrön láttam,vasárnap meg városban.vagy fordítva
szerintem ugyanazt a srácot láttad. őt én is szoktam látni a városban.
Pápán hány Ducati-s van?vagy ugyan azt a csávót láttam mind2 nap,vagy sok embernek van Monstere
ügyes vagy! hajrá!