Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"kislányoknak való sportok"
jól van gyógytesis,nem kell irigykedni
az nekem is .de ami késik...az nem most lesz.ezek ilyen kislányoknak való sportok (kivéve a janikasi meg a falmázsás) .Maradonának a kezeit is megterhelte a foci
gondolom nálad a pehelysúlyú sakk is sokat rontott a helyzeten
vagy sportoltál rendesen?
ja box az kimaradt az életemből az igaz
különben is persze hogy térd,foci,kézi,röpi,yamakasi,falmászás ezek a kezeket nem terhelik meg annyira.kivéve talán a foci
örülj neki h csak a kalácsaid.én 1-2 szalagnak már búcsút mondhatok .meg egy pár agysejtnek is
igen,ez ismerős helyzet.
nem tudom én arra számítok hogy a kor előrehaladtával egyre jobbak lesznek,mivel már 10 éve recsegnek ropognak.hát hiába a sok sport előnyénél azt nem mondták hogy pár év és kikészülnek a térdkalácsok
Az én csontjaim és ízületeim sem ezt érzik,de hát ez az élet rendje,nem igaz? ....vagy még 25 évesen ez nem normális?
Neked is házigazda
(bár a csontjaim valahogy nem ezt éreztették velem )
jó reggelt fiatalság!
mindenki alszik és mindenki él...de ha eljutottál arra a pontra mikor nem tudsz már írni akkor minek jössz fel ?úgyse fogsz rá emlékezni
-l
mindenkli aalszikél?
ja-ja egyszer má szulejmán meg akart enni vacsorára
meg se egyed
de én nem is piszkáltam! csokit én nem akarom bántani!
szegény kicsit nehezen dolgozza fel a történteket .lemaradt akkor is mikor a Jimmy emberéről volt szó aki szólt egy másik embernek aki felvett egy embert h szóljon annak az embernek aki nem tudta h az a másik ember egy embernek mesélte h mi történt az emberrel .úgyhogy csokit ne tessék piszkálni
olvastam én eddig is csak aszittem hogy télleg lessz dh meg egy másik tali is
az csak egy vicc volt....olvass vissza,és akkor megérted,hogy miért.
/ helyszín /

Egyébként ez egy vicc volt, ne vedd komolyan
akkor meg minek ennyi hejszin?
az úgy nem buli.
úgy nem jó... mindenkihez külön menjen ki az erdész, külön bográcsozás, stb...
ennyi erővel tarcsa meg mindenki otthonn egyedül a fórumtalit