Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összestöbbi helyszín:

1. Ridingsoul
2.
3.
...
csak nehogy aztán mindenki a dh helyszín körül lebzseljen .de ha gedeonnak más koordinátákat adtok meg mint nekem
nah,jó...döntöttem....a fórumtali 2 helyszínen fog zajlani....lesz egy dh-helyszín, és egy összestöbbiek-helyszín is.
féltem a választól.meg hát amég nem jött haza senki el sem tudtam olvasni,akkor még nem volt letöltve ez a betűfelolvasó szoftver
képzeld el milyen lesz ha iszok is
hááát,izé....ez egy igen komoly próbatétel volt,nem?
ahhoz meg csinálj pár ál-felhasználót is, hogy ne legyen üres
látod én már meg se próbálkozok vele .úgy is elbasznám az egészet.még bele se kezdek de már belekeveredtem
ha átmegy azokon a kínokkal teli beugrón mint ami elég engem állítottatok
(
-hello akkor mostantól ide írok,jó?
-jó)
mit ittál? vagy szívtál?
az fánklub .az meg nagyon finom...csak nem tom mi az a 'lub' .iwiwen nyitok egy dhfear rajongói klüböt .aki nem lép be arra ráuszítom Jimmy-t
jajj mindig felvágtok ezzel a gondolkodással.úgy csináltok mintha ez lenne a világ legegyszerűbb dolga
nem ....azzal tisztában vagyok,hogy itt a többség nem normális,de ha néha-néha betéved 1-1 normális,aki jól játssza a hülyét, na az maradhat.
Fanclubot nem akarsz?
én abban a korban nőttem fel,de akkor ezek szerint egy teljesen másik dimenzióban .ugye ha jobban végiggondolod a dolgot
ha komojabban meggondolom ez nem is ojan hüjeség
nem jó .nem akarok blogot indítani,mert azt olvasnád h:"hétfő-ma nem történt semmi.kedd-ma sem történt semmi.szerda-mintha már történt volna valami,de közben nem történt semmi"
inkább legyen 'dhfear birodalma - ő a legjobb fej srác a világon és még ráadásul nagyon szép is'
szóval szerinted ez csak színjáték?
én nem abban a korban nőttem fel mint kawalány hogy értsem a fiatalságnak ezen dolgait
egyébként nem rá gondoltam.bááár...
ha elég jól játsszák a hülyét,akkor maradhatnak.
azért engem zavar hogy néha értelmesek is idetévednek
csak azér mer nem nyom ilyen "I..."izéket?nem kicsit verhetted be