Láttam a képet, a nálad lévőre gondoltam! Nekem csak a TZR-ek vannak, de szerencsére mindkettő talpig díszben. A kék mondjuk ősz óta nagyon gyenge, és nem lelem az okát.
A fa nálam most marad a hétvégéig, de akkor mennie kell sajnos.
A főzés, takarítás nálam is megvolt, igaz, nálam az folyamatos majdnem minden hétvégén.
Hát... tulajdonképpen igen, de mivel egyben kellett kivennem az összes megmaradt szabit plusz ugye a munkaszüneti napok, ezért ez a majdnem két hét majdnem semmittevés kicsit rányomta a bélyegét az egészre.
Azt nem is mondom, hogy ma, visszatérve a munkába, annyi meló lett hirtelen, hogy fel is adtam az egészet, elkezdem a végén aztán majd lesz valahogyan.
Az lenne a jó, ha a karácsony nyáron lenne, és ilyenkor mehetnék a bringával meg a motorral.
Hát szerviz, ez a dolguk, hogy legyenek csupaszok is. 😁
Mit csinálsz rajta? Utcai?
A főzés, takarítás nálam is megvolt, igaz, nálam az folyamatos majdnem minden hétvégén.
Tegnap már én is melózgattam újra, előző nap meg leszedtem a fát is már, hogy legyen több hely mozogni. Még sokan egy - két hétig szabin vannak.
Azt nem is mondom, hogy ma, visszatérve a munkába, annyi meló lett hirtelen, hogy fel is adtam az egészet, elkezdem a végén aztán majd lesz valahogyan.
Az lenne a jó, ha a karácsony nyáron lenne, és ilyenkor mehetnék a bringával meg a motorral.
Jól teltek az ünnepek? 😊