Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papó a térképet hozzad magaddal
Na már átcseréltem a gumikat, megyek kitakarítom kívül belül, aztán megyek kifele
itt a pártvédert halgasátok meg
http://www.bumerang.hu/?menu=8
ő egy jó munkás ember
de hát mit mondjak egyik párt a másik
Micsoda egy favágó vagy te
Szigorúan
de csak 2ő ig
ja a zöldek nek is valamit gyorsan
ö akkor én megyek fát vágni
ö
de ne örűljetek ennyire a jó idnek
MI van 14:00kor?
JANEK ! e-mail !
Cső Cimbik! Tegnap este már túl későn jöttem haza,azért nem mentem az "irodába" de ma mindent pótolunk.Én is igyekszek lemosni a céges gépet és sietek kettőre a találkahelyre
rossi új gépe
de ez sem lett 60 le
Jó reggelt cimbik akkor elne feledjétek hogy 14:00 az agip kúton a volt esson gyülekezés.

Mondom holnap felhívom délelőtt, aztán kiderül minden!
mondasz vmit
Pont azért ajánlottam,mert olcsón dolgozik,és szépen!
Látatlanba nem lehet árat mondani,úgy senki sem mond!Vagy aki igen,az fölé mond bőven,hogy tuti beleférjen minden!
Ő korrekt,nem akar egy melóból meggazdagodni!
Én mindent vele festetek mindig,de még egyszer sem jöttem el tőle úgy,hogy az az érzés lett volna bennem,hogy drágán csinálta!Éppen ellenkezőleg!
Legutóbb a Kis Dudunak festett pár dolgot a tízesre,olyan áron,amilyen árat máshol nem mondtak volna.
Na de nem fényezem,mert nem ad jutalékot!
Ja hívtam, nem mondott árat telóba (mondjuk meg is értem...) de így nekem bizonytalan. Találtam egy másik ismerős által egy festőt, de holnap még felhívom ha úgy lesz, és elérhető. Holnap viszem mutatóba, aztán mondanak egy árat...az a baj nem vagyok nagyon eleresztve anyagilag, de cserébe jót-szépet akarok, mint mindenki

Szó-szó, holnap de. kiderül
Nem biztos,hogy neked a legjobb ötlet egy bizonyos motorhoz hozzáöltözni!
jaja a fekete fehért vettem... az megy a ruhához meg a Hornetthez