Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem kérdi :D

Bandi ! akkor okés.. én holnap veszek.. nem árt ha van itthon
Helló!
Ezt kérdezed,hogy mi tudjuk-e,hogy lehet,vagy te szeretnéd tudni,hogy lehet-e?
Köszi, voltam szombaton defektjavító sprét venni és vettem azt is!
hali! tuggya valaki, hogy power comandert lehet autóba is tenni?
okés én is erre tippeltem volna

péntekig van brigéciol 500ér a teszkóba ha érdekel

én veszek vagy 4 lityót
Doky! már jó a netem Explorer-el is,aUPC szarakodott,már kezdtem kiakadni,de a haver eljött 1 laptoppal és az sem ment.De hétfötől gyors megint. De azért kurva jó,hogy pont ünnepekkor vacakolnak az UPC-nél!
Nekem a CBF-en a farokidomba tudom belegyömöszölni.
Igen én voltam + aTundercat!
jó idő lessz gyere
Ez az amire nem tudok mit mondani Minél kisebb az autó, és minél idősebb a sofőr, annál nagyobb a rizikó. Nem feltétlen a motorosokat gyűlöli, szimplán csak balfasz...

Hát remélem a közeljövőben hallom Janek gépét közelről is Lusta vagyok összerakni az NSR-t (kb 1 órás meló lenne), de hétvégén egy vizitre lehet beugrok Nyíregyre. Csak maradjon a jóidő
de janek motorjának is nagyon fasza hangja van
de még se hallanak az autósok vagy a tükörel van valami gondjuk
Nekem tetszett Igaz annyira elvonta a figyelmem a közlekedésről, hogy majdnem lezúztam anyám kocsiját
lehet én volta
Nem tudom melyikőtök húzott kanyarodás előtt egy gázfröccsöt, de VOLT HANGJA RENDESEN
janek után én voltam
Jó estét!
Látom a 8-10 fok körüli hőmérséklet felbolygatta a várost Láttam Janekot, illetve ment utána a plázánál valaki egy CBR600F-el. De láttam egy XT 600at, a Kertvárosban egy bordó CBF-et (Mosön?) asszem egy Thundercat állt mellette a Coop parkolójában
Helyes, helyes... Holnap sztem már én is gurulok egy kis kört

Szép estét Nyír1iek
aha szeretnék egy ilyet is
lehet meg nézem
Mi van,szántani akarsz?!?
Az ülés alá tedd, az akksi mellé! Nekem is ott van, és pontosan elfér! A csomagtartóba esélytelen bármit is betenni sajnos.
A véleményem,hogy: szép újak!
Tapasztalat: na az nincs!
erröl véleményetek tapasztalatokat?
http://admin.flexweb.hu/partne...