Jó volt ez a kiállítás...nekem van 2 új szerelmem az a bmw s1000 piszok jól néz ki....meg az rsv4 bitangos hangja van...meg a pályamotornak is (R1 volt tán...)
Kisdudu gépe is ott van a szeren
Egy kérdés: tud valaki jól dolgozó, olcsó festőt? úgy néz ki h a denkit most csináltatom meg, festetni kell, akkor már a többit is...idomok, meg minden, hogy egyszínű legyen...
Kit tudnátok ajánlani?
Csövi.
Ismerek egy faszit. :)
Faterom tud műanyagot heggeszteni, de nem sufni, szépen megcsiszolja, elkészíti, és még festő haverunk is van aki megfújja 1 héten belül akár.
Üvegszálat is tud csinálni, csak ahhoz kell egy minta a könnyebb munkához
Ha érdekel akk: Laca0820@windowslive.com
Ez Kálmánházán van.
Hajdúdorogtól 15km.
Voltak akkik elfelejtetek szolni hogy mégse jönnek tegnap!
Jó volt ez a kiállítás...nekem van 2 új szerelmem az a bmw s1000 piszok jól néz ki....meg az rsv4 bitangos hangja van...meg a pályamotornak is (R1 volt tán...)
Kisdudu gépe is ott van a szeren
Egy kérdés: tud valaki jól dolgozó, olcsó festőt? úgy néz ki h a denkit most csináltatom meg, festetni kell, akkor már a többit is...idomok, meg minden, hogy egyszínű legyen...
Kit tudnátok ajánlani?
Ismerek egy faszit. :)
Faterom tud műanyagot heggeszteni, de nem sufni, szépen megcsiszolja, elkészíti, és még festő haverunk is van aki megfújja 1 héten belül akár.
Üvegszálat is tud csinálni, csak ahhoz kell egy minta a könnyebb munkához
Ha érdekel akk: Laca0820@windowslive.com
Ez Kálmánházán van.
Hajdúdorogtól 15km.
A címem tudod!
melyik motul olajad dicsértétek múltkor ?
kétfélét találtam vmi 10w50 5100at meg 10w50 300v-t
előbbi dobozán túramotorok másodikon sportmotor van.. ki melyiket haszálja ? most elég jó áron tudnék és lehet kipróbálnám...
Mortis?
mala ébresztő!