ez a vertigo corsa ugye ?
jókat irnak róla.. meg a diadoráról is... még nem hajt a tatár de sztem erre nem lesz zsé úgyhogy marad az olasz diadóra csimma
Ja engem múlthéten azzal állított meg két nkh-s, sünnel, hogy nyissam már fel a motorháztetőt?
Mondom magamba ti se lesztek hülyébbek. Na mindegy kérdezi a fószer, hogy ki szerelte bele a xenont Mondom ebbe ilyen nincsen az egy sima h4-es izzó ami kéket(ibolya) világít
Megnézték, hogy tényleg igazam van és továbbengedtek. Direkt erre vadásztak. Úgyhogy a kék izzómat otthon azzonnal ki is cseréltem síma fehér osramra. Engem hülyeségért ne állítsanak meg. Pedig ha nem csak erre az egy dologra koncentráltak volna találtak volna hibát dögivel...
A xenon olyan mint a sötétítés. Nem csak Nyíregyházán, hanem mindenhol. Rendőre válogatja. Sötétítés miatt is elvehetik a forgalmit. Xenon miatt is, de ha két számmal nagyobb alufelni van a kocsidon, mint a gyári, akkor is. Egyik sün ismerős mondta, hogy Nyíregyházán nagy valószínűséggel nem csak lehet, hogy el fogják venni, hanem el is veszik a xenon miatt. Ezzel az "utasítással" kezdték az évet. Ez van
na de komolyan neked milyen van ? akarok venni egyet.. ami a lábam is védi ha bukta van kényelmes is és még váltani is tudok vele sokat akarok ? ja és legyen ócsó is
xenon nemhogy 10000 meg mittoménmennyi hanem a forgalmit is elvehetik... mondtam Dudunak is hogy vegye kifelé az ótóból.. nyíregyi rendőrök meg főleg rá vannak állva
jah városon belül láttam egy új sünótót
eddigi gyűjteményem:
KST-611 szürke Coroba
KBT-*** fehér Lacetti
KKE-*** kék és piros lacetti
meg még van egy jópár.. de ezeket elég sűrűn látom sündörögni figyeljetek oda rájuk
Üdv!Én pár napja vittem a gépet műszakira és rá sem bagóztak az E jelzésre,viszont nagyon szigorúan ki van írva,hogy bizony lennie kell,sőt ha nem gyári a visszapillantó tükör abban is.Valami ismerősnek az ismerősét keríteni kell!
üdv urak. az a gondom hogy májusba lejár a műszakim.Ez még nem lenne probléma de USA a gép és sem a lámpában sem a pufóban nincs -E jelzés.Mennyire lehet gond ,esetleg tudtok e vizsgáztatót a környéken ahol elnézik ezt az "apróságot",vagy kezdjem el beszerezni a hozzávalókat.
jókat irnak róla.. meg a diadoráról is... még nem hajt a tatár de sztem erre nem lesz zsé úgyhogy marad az olasz diadóra csimma
köszi a képet linket urak