Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a vertigo corsa ugye ?
jókat irnak róla.. meg a diadoráról is... még nem hajt a tatár de sztem erre nem lesz zsé úgyhogy marad az olasz diadóra csimma

köszi a képet linket urak
Ja engem múlthéten azzal állított meg két nkh-s, sünnel, hogy nyissam már fel a motorháztetőt?
Mondom magamba ti se lesztek hülyébbek. Na mindegy kérdezi a fószer, hogy ki szerelte bele a xenont Mondom ebbe ilyen nincsen az egy sima h4-es izzó ami kéket(ibolya) világít
Megnézték, hogy tényleg igazam van és továbbengedtek. Direkt erre vadásztak. Úgyhogy a kék izzómat otthon azzonnal ki is cseréltem síma fehér osramra. Engem hülyeségért ne állítsanak meg. Pedig ha nem csak erre az egy dologra koncentráltak volna találtak volna hibát dögivel...
Én itt vettem a suzukiban, mert akkor nem volt akcióba sajnos. Menj be hozzájuk próbálj méretet és rendeld meg a netről innen!
doky
hun vetted? kb iylen árban gondokozok
Diadora Eagle FX most akciósan 34.650,- Nekem ilyen van, és fasza!
Jó,de csizma.
Nyáron meleg van,és nyáron motorozik az ember,így meleg.Tehát minek?!
a tipusát vagy vmijét tudod ? vagy kép van rulla ?
vagy kinőtted?
doky, az uj sidi csizma 65 től indúl. nekem bevált !
A xenon olyan mint a sötétítés. Nem csak Nyíregyházán, hanem mindenhol. Rendőre válogatja. Sötétítés miatt is elvehetik a forgalmit. Xenon miatt is, de ha két számmal nagyobb alufelni van a kocsidon, mint a gyári, akkor is. Egyik sün ismerős mondta, hogy Nyíregyházán nagy valószínűséggel nem csak lehet, hogy el fogják venni, hanem el is veszik a xenon miatt. Ezzel az "utasítással" kezdték az évet. Ez van

Üdv: Pisti
új érdekel csak...

ez sidi bevált? vagy pont azért eladó mert nem ?
Ilyen.Eladó.
keresi az uj 1 forintost
a második nálam is a nyerő

na de komolyan neked milyen van ? akarok venni egyet.. ami a lábam is védi ha bukta van kényelmes is és még váltani is tudok vele sokat akarok ? ja és legyen ócsó is
Nem ér befolyásolni!
Majd ő eldönti!
Ugye Doky?!
az a beregi-szandál ,igen népszerű modell árvizek idején .
Agrármérnökként én a második modelt választanám...
4 év alatt mindösszesen annyit sikerült velem megtanítatniuk, hogy hogyan kell beleugrani...
Attól függ,milyen stílusban gondolkodsz!
nem egyszerűbb kérni kölcsön vmi tükröt és műszakira rátenni ?
xenon nemhogy 10000 meg mittoménmennyi hanem a forgalmit is elvehetik... mondtam Dudunak is hogy vegye kifelé az ótóból.. nyíregyi rendőrök meg főleg rá vannak állva

jah városon belül láttam egy új sünótót
eddigi gyűjteményem:
KST-611 szürke Coroba
KBT-*** fehér Lacetti
KKE-*** kék és piros lacetti
meg még van egy jópár.. de ezeket elég sűrűn látom sündörögni figyeljetek oda rájuk

másik !
Csizma ügyben ki mit ajánlana ?!?!?
Üdv!Én pár napja vittem a gépet műszakira és rá sem bagóztak az E jelzésre,viszont nagyon szigorúan ki van írva,hogy bizony lennie kell,sőt ha nem gyári a visszapillantó tükör abban is.Valami ismerősnek az ismerősét keríteni kell!
Van nálam még 2db XL-es poló! Viheti aki akarja, csak jó lenne már kifizetni mert nekem is ki kell fizetni
hát ha gyári alkatrészek akkor szerintem nem gond! De majd más megmondja
üdv urak. az a gondom hogy májusba lejár a műszakim.Ez még nem lenne probléma de USA a gép és sem a lámpában sem a pufóban nincs -E jelzés.Mennyire lehet gond ,esetleg tudtok e vizsgáztatót a környéken ahol elnézik ezt az "apróságot",vagy kezdjem el beszerezni a hozzávalókat.