Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is megbüntetnek állandóan de probálok alkudozni meg a rendör ismerösömre hivatkozva meg a polgárörigazolványra!van amikor elengednek van amikor csak 3eft!veszek szerintem a robogomra trafipax jelzöt meg a kocsiba is ! :)
Nem az itt a lényeg, hogy van e mosó meg magasságállító. Főleg nem motornál ugye. Hanem amit Gyurmo is írt, a PÉNZ! Ha megállít motorral és xenon van benne, nem azért fog úgysem megbüntetni, hanem keres mást, és ha keres akkor talál is, ezt tudjuk mindannyian. Én megpróbálok arra törekedni, hogy minden rendben legyen az autóval és motorral is. Ha esetleg kiszednek, ne tudjon kötekedni, és bízni abban hogy a rendőr is ember. Ha kér 2-3 dolgot és minden megvan, nem kér 5.-et ami esetleg nincs. Bár kamionnal az utakon, már hozzászoktam az igazi rohadék hatósági emberekhez, és a folyamatos fizetéshez is sajnos. De nincs mit tenni
Nah ezt én is tapasztalom, biztonsági öv 10, körforgalomból kifelé irányjelzés elmulasztása 3 ropi. Remélem gyógyszerre költik majd, trafi orrvérzésig mindenhol, Nyíregy Tiszavasvári és Debreceni útca, Újfehértó belterület, Debrecen bevezető, civil és rendőr autóból , suzuki (fehér), opel astra (fekete), Skoda Fábia (szürke). Nagy hiány lehet az országban. Nah erről ennyit.Szerintem cserélem az r1 egy robogóra :)
De mi ezt nem értem?! Autóba kell olyan ami motorosan állítható illetve amiben van fényszóró mosó faszság is... Motornál honnan tudja hogy nem gyári, meg aban nem kellenek ilyen cuccok, műbizonylatot meg csinálok ha akarok...
ez ugyanolyan minthogy, kiégett az izzóm, megállít a rendőr, hogy kiégett, és egy új tipusú autónál szedjem le az egész autó elejét, hogy elérjem az izzót?!? Persze izzókészlet van
Pontosan ugyanezt hallottam én is. Eddig is szívesen cseszegették az utólagos xenonos autókat, ez sajnos személyes tapasztalat én is hozzájárultam az államkasszához már... , de idén nagyon ráfekszenek a sünök! Le is tettem róla, hogy a motorba is tegyek.
zx-r!
Itt egy idézet a 12-es fórumról:
"Ja,akinek xenon van a motorjába,vigyázzon,mert a sünök most erre mentek rá,az egyik haveromnak 100000ft-jába került!"

És is hallottam már rendőrtől pár hónapja,hogy rámennek a nem gyárilag beépített xenonokra.
Kösz mindenki, csak arról akartam kérdezni nincse valami infótok hogy menyire van túljelentkezés, vagy menyi esély van hogy felvesznek
én az ME re járok de majdnem arra a szakra
Én az NyFre járok de nem arra a szakra
kussolj lécci komoly infora van szükségem, nem arra hogy megint elküdjenek a csába
Igen,anyám Az is lóháton
Üdv Nyir1Haus !

Van itt valaki aki az NYF -re jár Mechatronikai Mérnökaszisztensire?
Tudom hogy honnan, és milyen kell.
Igen nem olcsó,itt Oroson a kiss utcánál lévő gumis 750-ért cserélte nekem a gumit ősszel,új szeleppel,bár szerelnie nem kellett.A festék kistesco-temető felé vezető út,2000 egy dl festék(nekem onnan lett az nsr-re)alapozóval edzővel ez 4dl volt+lakk 13-at hagytam ott érte,valahogy így számolhatsz.
Buster te a kormánnyal hogy halacc?
Akkor én is lefestem!
ha jó a szemed el tudod olvasni a dobozon

igen a szinterezésen is gondolkoztam.. meglátjuk mennyi a fehér alapozó meg a festék és ha nem sok a különbség akkor szinterezve lesz.. ha sok akkor lefestem magam
csak az 4500*2 + gumi fel le : 1800*2 = vagy 15000
Helló!
Basitól vetted?
Tudod a szükség nagy úr!
Bilit raksz a motorra? A 3. képen olyan mint ha az lenne!