Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéz és lábtörést :)
oké
Figyelni fogunk szavad ne felejtsd
Köszi a jó kívánságokat,majd remélem nyíregyen összefutunk:D ÓVATOS LESZEK:))))
Az a lényeg, hogy óvatosan vezessé. Balesetmentes közlekedést!
Heló! Balesetmentes mocizást-vigyázz a gépre!
ma volt nálunk a cégnél oktatás adr áruszálitás bol meg kresz továb kébzés én rá kérdeztem és előre lehet menni a lámpánál ha a közlekedő jármüveket nem zavarja szó val mi motorosok mehetünk jobbrol balról előre a kerék páros meg csak jobbról használhatjuk a busz sávot de a a buszos lámpát el felejtetetem meg kérdezni hogy azon átt mehetünk -e de holnap fel hivom
Sziasztok! Ma bővültünk 1 új GSX-R600-al!Új vagyok még itt és az utakon is!Jó ötleteket és tanácsokat szívesen elfogadok! Üdv Nektek!
Jah a jogszabály szerint nem mehetünk előre a sorban a rendszámomat meg bekaphatják? MIvan ha nincs rajta? mondjuk jobb helyre tettem, a fiókba hogy ne karcolódjon össze
Lemaradtam.............
Mivan bazmeg senki se ír?
na megyek ráfűtökk egy jointra....
mivan kihalt a fórumm?
viszatértem, van it valaki?
na szevasztok emberek. helyzett? hali Kitusz! köszi a köszönntést.. már ugy érzem bevok rúggva.... na megyek megnézem a gépemm, nemsokára jövök....legynetek jók. csumi
Nem lesz itt semmi gond a KRESZ-szel,nem kell betojni!
Bujkálunk hivatalosan és ennyi!

A rossz helyre(lengővillára,hátsó rugóstaghoz,ülés alá) tett rendszám eddig sem volt szabályos!
Most is csak az a lényeg,hogy a gyárilag meghatározott helyen legyen.Hogy az 10 centivel feljebb van esetleg,az nem számít.Legyen megvilágítva,és ne legyen jobban megdöntve a kelleténél.Ennyi!
Hát sajnos jah :(
nah megérkeztem...
hát végülis minden a sündörgő hozzáállásán múlik.. szabály ide vagy oda...

ha piroson mész át de adsz neki egy Deákot :) akkor is elengedhet
ha szabályosan közlekedsz akkro is megbszhat. .szóval...
lámpánál viszont most sem lehet előremenni ?!

36§ / 12. Álló autók mellett előrehaladás: a forgalmi okokból álló járművek mellett vagy között a motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok, az álló járművek mellett jobbról a kerékpárok előre haladhatnak. Ez akkor lehetséges, ha az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák. Tehát továbbra is attól függ a törvény alkalmazása, hogy az autóval közlekedők partnerek–e a megvalósításban. Viszont a megfogalmazás korrekt: nem a tilos jelzés miatt egyhelyben álló autókat, hanem a ’forgalmi okokból’ álló járműveket említi. Lényeges különbség.
szerintem ez hozzá állás kérdése meg h mennyire extrém ;)
Köszönöm számból vetted ki a szót!
szerintem ha valami e betű vagy iylesmi van azon a tartón akkor gyárinak számit....