ma volt nálunk a cégnél oktatás adr áruszálitás bol meg kresz továb kébzés én rá kérdeztem és előre lehet menni a lámpánál ha a közlekedő jármüveket nem zavarja szó val mi motorosok mehetünk jobbrol balról előre a kerék páros meg csak jobbról használhatjuk a busz sávot de a a buszos lámpát el felejtetetem meg kérdezni hogy azon átt mehetünk -e de holnap fel hivom
Jah a jogszabály szerint nem mehetünk előre a sorban a rendszámomat meg bekaphatják? MIvan ha nincs rajta? mondjuk jobb helyre tettem, a fiókba hogy ne karcolódjon össze
na szevasztok emberek. helyzett? hali Kitusz! köszi a köszönntést.. már ugy érzem bevok rúggva.... na megyek megnézem a gépemm, nemsokára jövök....legynetek jók. csumi
Nem lesz itt semmi gond a KRESZ-szel,nem kell betojni!
Bujkálunk hivatalosan és ennyi!
A rossz helyre(lengővillára,hátsó rugóstaghoz,ülés alá) tett rendszám eddig sem volt szabályos!
Most is csak az a lényeg,hogy a gyárilag meghatározott helyen legyen.Hogy az 10 centivel feljebb van esetleg,az nem számít.Legyen megvilágítva,és ne legyen jobban megdöntve a kelleténél.Ennyi!
36§ / 12. Álló autók mellett előrehaladás: a forgalmi okokból álló járművek mellett vagy között a motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok, az álló járművek mellett jobbról a kerékpárok előre haladhatnak. Ez akkor lehetséges, ha az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák. Tehát továbbra is attól függ a törvény alkalmazása, hogy az autóval közlekedők partnerek–e a megvalósításban. Viszont a megfogalmazás korrekt: nem a tilos jelzés miatt egyhelyben álló autókat, hanem a ’forgalmi okokból’ álló járműveket említi. Lényeges különbség.
Bujkálunk hivatalosan és ennyi!
A rossz helyre(lengővillára,hátsó rugóstaghoz,ülés alá) tett rendszám eddig sem volt szabályos!
Most is csak az a lényeg,hogy a gyárilag meghatározott helyen legyen.Hogy az 10 centivel feljebb van esetleg,az nem számít.Legyen megvilágítva,és ne legyen jobban megdöntve a kelleténél.Ennyi!
ha piroson mész át de adsz neki egy Deákot :) akkor is elengedhet
ha szabályosan közlekedsz akkro is megbszhat. .szóval...
36§ / 12. Álló autók mellett előrehaladás: a forgalmi okokból álló járművek mellett vagy között a motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok, az álló járművek mellett jobbról a kerékpárok előre haladhatnak. Ez akkor lehetséges, ha az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák. Tehát továbbra is attól függ a törvény alkalmazása, hogy az autóval közlekedők partnerek–e a megvalósításban. Viszont a megfogalmazás korrekt: nem a tilos jelzés miatt egyhelyben álló autókat, hanem a ’forgalmi okokból’ álló járműveket említi. Lényeges különbség.