Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van csak az iratok és az eücsomag együtt nemfér be. neked a megjelenés kötelező 23 án a szülinapomon !
kösziiii
Ezért vettem én most elsején egy új eü. dobozt az autóba(1500 Ft),és a motorba is kicseréltem a belsejét(600 ft),mert gondoltam,hogy baszakodni fognak ezek a majmok elseje után!
Egy büntetés 5000,így meg a két csomag megvolt ~ 2000-ből.
9363 kurva jógyerek vagy. 2 dik kép nagyon ászzzzzzzzzzz
ez a második kúúrvajóó

vki régen tett fel egy olyat hogy a rendőr arca helyére egy sün kis pofikája van beszerkesztve.. azt feltölthetné az illető
a miskoci rendőrök nagyon buzik... rád meg rádjár a rúd cimbi .. bár ha belegonolunk még igy is nagyon jó vagy... mert a biciklizős este után... na érted...
sün,sün, sün, sünalakzat,
telefonáltam utánna odahiv :nemtetszik beszélhetünk másképp is:
igen doky én voltam. tokajnál a sünök leintettek. szonda is volt, izzókészletet is kért én meg mondtam neki hogy október 1 től nemkell azthitte hogy nemtudom áttakart baszni. eücsomag nincs 5000 ft lesz. buzi miskolciak voltak.
Igen,gyenge!
Ha egy hete egy vadállaton gondolkodtál(ZX10),akkor ahhoz képest ezt a lehetőséget én elfelejteném gyorsan a helyedben!
Dehát mint beszéltük is ma,minden attól függ,hogy mire kell!
Ha közlekedésre,túrázgatásra,akkor arra nagyon is megfelel,ha alkalmi jó vétel, vedd meg.
Nem egy Kawasaki,dehát azért egynek elmegy a többi Japán márka is!
vagy fél órája te hegedültél itt ?
gyerekek,hernyó veszély van !
9363 ! 2004es CB600 Hornet ellen vmi kifogás ?
jaj te most a Váci szerpentinen vagy? ott melóztam a Duna Drávába tavaly kúrvajó utak vannak arra

a kollégát meg sajnálom nagyon..
baszátok meg olyan út van it csak úgy döntöm a sprinert sajna egy motoros kolegát út közbe tetek a felfúlyhatós ágyba aprilia rsv 1000 csúszot
Szerintem elrontotta a gyomrát Tényleg király volt, szerdán folytatjuk
király volt a tegnapi buli pityukám ! kérdés a képen látható úriember is igy gondolja-e
Nem kell itt engedélyt kérni,meg ilyesmi-El kell jönni és kész.Majd ott összeismerkedünk
megyek! :D
Helyes!