Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt cirmik ! Basszameg nem vagyok másnapos ! Vagy még ki sem józandotam és azért vagy tényleg igaz amit mondtak nekem hogy Algopirinre kell inni
Joó reggelt cimbik köszönöm az ajándékot és a sok jó kivánságot és köszönöm hogy ilyen szép számal eljötetek
na nekem elegem van az életből én holnap belemegyek 240 el egy fába hogy dögölnék meg a lenne a legszebb hogy dögölnék meg mindenki megszabadulna tőlem
ha mindenki kjózanodott menjünk már egy kört! az egész nyiregybikers! egy hete nem ültem motoron. Lóra cirmik
na Malám hát odabaszós estét rendeztünk ! remélem mindenki jól érezte magát. Köszönjük szépen az ajándékokat és a köszöntéseket ! Szájbergyerek te meg szedd össze magad. Hát micsinálsz? Ejj...
Holnap lessz az ut valamerre?Nagydobos tökfesztivál
egész napos semit tevés xD mintha csak nyaralnék itt
Guten Tag Cimbik! Nehogy spóroljatok ma a pálesszel! Igyatok helyettem is!
nálad a pont és még olcsóbb is mint a pirelli
Na megyek készülődni...majd beszélünk a bulin! Addig is csecs..
Ezért is jobb a Durex,mert attól nem önelégült,hanem kielégült az ember feje!
Doky én egy tizesért vettem a gumit(Pirelli Superbike) vágott slick
Füstölés után, önelégült fejjel...
Durexen gondolkozok az ultra safe-en az se baj ha bordázott legalább a rendőr nem köt bele
mennyiért vettél am. új gumit és milyet? lassan nekem is esedékes lesz
jééé kipuffogó a motoron
nem ment szálka a gumiba?
Kirúgatod a talapzatot,aztán majd csodálkozol,ha a fejedre borul a kilátó!
ühü.. megcsörgetsz belépek MSN re
Feszültség levezetés a mai buli előtt
Doky vagy?
Hello tocka! Enyém a kis Április! Látom neked meg nagy Áprilisod van.Szép az is...
Béci ezen nincsenek rajta a plázás képek ! meg a videó is butitva van sztem. bár most el sem indul még csak megragad az elején

Mala, Dudu este viszem CD-n a tudjátok mit
kié az a kis Április? nagyon szép motor
Így helyes