Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pózolnak a bőrösök
Nem kannibálkodunk!
Csak feltöltjük őket "pozitív energyvel"!
megesszük őket?
igazvót cimbi vagy dinnyeárusokat.
Na ilyet vagy tízet ma estére az asztalra!
ez milyen szép
megkérdeztem ! asszonta a Doky hogy csak mértékkel és tartózkodással igyak ! mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt
el ne felejtse senki hogy 18:00 tól a Mala rezindecián kerül megrendezésre a közös bulikánk megjelenés kötelező! hiányzás, kifogás, mese habbal nincs
Igen,vény nélkül kapható,csak a mellékhatásokról kérdezd meg kezelőorvosodat,gyógyszerészedet!
köszönöm Doktor Úr akkor azt hiszem este 6 felé a kollégánál ki is váltom az orvosságomat remélem vény nélkül kapható a gyóccer
Ki kell fertőtleníteni magadat 50 -55 fokon!(pálinka)!
Ezt mint a háziorvosod tanácsolom!
megfáztam vagy elkaptam vmi vagy nem tudom

másnapos holnap leszek sztem már két sör után készleszek
Másnapos?
basszameg beteg vagyok
jó reggelt, gurul ma vki vmerre?
joó reggelt cimbik
jó reggelt
Egyébként holnap Balkányban motorosnap csak nem lesz Rock buli gondolom de attól ott leszek !
Hello tocka!

Néztem a vidi és szeretnék egy kis segítséget kérni ha lehet!
Van nekem is ez a távírányítós riasztós önindítós kütyü és meg vagyok főve van pár vezeték amit a bekötési rajz nem ír le egyértelműen , ha tudsz segítenél leírnám mi nem tiszta és hogy meddig miként jutottam :D

Köszi!
kéne valami buli. motoros találkozó. ROCK zene. Beatrice, Lord, Blues Company ilyenek ! áááh tombolni akarok
hali !

lesz buli ? nahát nahát... én meg itt ücsörgök
Lessz holnap menetel Balkányba?
Hello mindenki!

Látom nagy készülődésbe vagytok itt a szülinapi bulival helyes, helyes...
Nem akarnék pofátlan lenni (de ez mégis az lesz ) de megkérdezném hogy én nem-e mehetnék ebbe az ominózus fenomenálisnak kinéző buliba?
Nem tom hol lesz tartva meg ilyesmi...