Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béci mehet felőlem. De akkor ma megkée oldani, hogy összedobjuk a pénzt, felírni kinek mi kell, aztán go.
Gyerekek akkor a póló úgy néz ki hogy 1600Ft -ba fog kerülni pólóval együtt + amennyi póló kell annyi felé szét kel dobni 5500 Ftot a szitára, és az megmarad nekünk és ha még kell csináltatni pólót akkor visszük a szitát és 1600Ft--t . Megkérnék mindenkit hogy jelezze hogy mennyi kell és juttassátok el a lóvét nekem annyi hogy 1600Ft az biztos és még utánna kérek pénzt a szitára ha meg van a Db-szám a pólóra. Köszönöm
Karaván van, jun. 11-14 - honda cbr 1000rr. Én regisztáltam úgyhogy mehetek na megyek szedem a cseresznyét
nyílt nap van?
Menni kéne szászhoz kipróbálni az új cbr1000ret de faszom dolgom van
tök jóidő van ! valaki jön motorozni?
tavaly belépő +6-8 ezer volt (pontosan már nem emlékszek) ha nem vagy tagja valami nemmtomminek akkor kb egy 10esbe jön ki az egész szombat.. nekem nem ért annyit.. viszont ha már van tagságid akkor belépő + pár ezer...
Tényleg basszus akkor neked ez felejtős!
Sajna!
Na léptem majd beszélünk!
Hát jah. Meg most gondolkozom hogy holnap dolgozom, 2-től tudnék csak kimenni akkor meg már felesleges nevezni.....
De most mennem kell melózni mert már így is 8-tól elvileg dolgozom! Majd később felnézek! Mindenkinek jó munkát!
na mi van már viszket a picsád!
Nekem mind1 ha akarsz akkor nevezz csak ne legyen szar idő!
Akkor 2000ropi a beugró 4200ropi a nevezés!
És mikorra kéne menni 8-ra?
Hogyhogy már fentvagy?
Most írt schöki hogy 2000 belépő + 4200 nevezés.
Lehet be kéne nevezni ilyenen még ugyse mentem. mala, béci?
Az egyik gyerek írta a dragracing-re de nem biztos hogy jót írt!
a belépőben nincs benne a nevezés. A belépő 2000/fő 10 év alatt ingyenes és a nevezés 1500-2000 Ft ( kategóriától függően ) autónként Dragracing.hu
oksa
Majd ha megtudod írd már be mi mennyi....
úgy hallottam 4200, de holnap akarom felhívni őket
Illetve kettő
hátde az mennyibe kerül? a belépő meg a nevezés?
áttétel sincs rajta?
Ha már a fogaknál tartunk! Persze azért van egy kakukktojás is!
Na én elmegyek aludni, holnapkimegyek egy körre. Az estét ezzel a képpel zárom
NIncs sajnos
Csak a dob! ha jól tudom belépő+liszensz egy Ninjára nem kell tuning!
van valami tuning a mocidon?
mennyi a nevezés?
há már nincs meg a csaj?