Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okké
zsír a gép grat hozzá!
egyhenger után v2 a kedvenc,de látom Téged sem hagy hidegen,ha már a 4.? V2-sed van...
Teva..hát nemtom...
Te szeretnél oda menni?
Best off, szerinte 2 ilyen is jöhet
Tényleg Mala! Elfelejtettem megkérdezni, h Ő jöhet e a bulira?
valami hasonló jel a pólóra?
na majd akkor egy körre cserélünk gépezetet

jaja vegyipari gépész .. mehetünk a TEVA-ba dolgozni
köszi szépen.. jaja szép hanguk van ezeknek.. de a dobot egy pár órával előttem vitték el... na mind1 madj veszek rá vmit

addig is egy pár képet felteszek a gyönyörűségről aztán egy hét múlva már remélem nem csak odaköszönni megyek a plázához
Doky!Szép az uj gép!Balesetmentes soksok kilométert!Brutális hangja lehet...
neem..mondjuk már megint megvan a 8üzemóra,úgyhogy ha megvan a vizsga olajcserével kezdek aztán usgyíí.

ha minden jól megy gyóccerész leszek
Te Miskolcon tanulsz ugye?milyen szakon?gépész?
Csak megtudják. Szerintem ahogy megbeszéltük úgy jó lenne.
nekem mindegy néztem polót 1050ft 190g-os ha tetszik a logó csináljuk ha meg tudják csinálni
beszéltük malával hogy a polót szombaton nálla megbeszéljük és lefixálunk mindent hogy ne legyen kavarodás!
mi lesz tiszfüreden gyurmó?
na azt hittem már méregtelenitésen van a motor .. se olaj se benzin

jó már neked... nekem már rég végezni kellett volna ...sok sikert az álomvizsgához mi is leszel amúgy ha nagy leszel?
dzsaaaa...Falco... szíííp nagyon.
A vallásom nem tilcsa, viszont államvizsgára készülök.
Na de utána....
há mé van böjt? tilccsa a vallásod a motorozást ?

este már itthonlesz verek vele egy kört aztán lefotózgatom és majd feltőtöm.. addig is egy kis izelitő ... van egy nézése
Szombaton nyelvvizsgázok, ezért nekem kilőve
nah holnap jön valaki Tiszafüredre avagy sem?
Köszi Imádom is nagyon csak mehetnék már vele rosszalkodni...
bőjt van má vagy 2 hónapja
lűjjél fel rulla képet ha már nálad lesz!
Nemtom most mi lesz akkor a polókkal, szerintem amit ákos csinált logót az kurvajó, a név is jó szerintem, még mások szerint is, én amellett vagyok hogy jó lesz ez így!
húú de karaj gépet vettél .. husa 650 után ezek a 400 as Yahamák jönnek még be nagyon...

Viffer még nincs teljesen készen meg papirja mér késik mindig úgyhogy a tököm kivolt bedúrvultam és megvettem az April lilát itt a jóidő én meg nem motorozok... jól nézünk már ki
tán nem. mostmár lehet sürübben járni kommunikálni.
szombaton citera
Sziasztok
A viffert eladtad?
vagy marad még?
Talán baj?
ó jeccc! itt van janika
egy CBR 600 ast .. de szar volt.. úgyhogy vettem egy 1000 res Apriliát V2 és 118 paripa holnap már otthon a gép... jövőhéttől már az utakon vagyok vele remélhetőleg