Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

többen kérdeztétek bent a boltban, most végre megjött: itt a karácsonyi akció a Showbike-nál, vegyétek, vigyétek: http://showbike.hu/index.php?o...

Azt hiszem franciázni többen tudunk mint franciául
Ha nagyon unatkoznátok a téli estéken, egyeztessétek a következő szezont a védőangyalotokkal :
http://www.youtube.com/watch?N...
akinek van facebookja ki ne hagyja ezt :))))
Ismét Motoros Mikulások Tiszavasváriban!

Érdeklődni lehet Szőke Zoltánnál! Telefon: 06-20-934-9837

Tiszavasvári, 4440 Találkozások Háza előtti tér

Tavalyi videó: http://www.youtube.com/watch?v...
Kedves Barátaim, Ismerőseim!

2012 December 08-án Szombaton délután 14:00 órától szeretettel várlak Téged is a találkozások Háza előtti térre, az esemény színhelyére.

Gyere el és vegyél részt egy vidám , jelmezes, motoros felvonuláson Tiszavasváriban!
Guruljunk egyet a városban, ajándékozzuk meg cukorkával a gyerekeket, töltsünk el együtt egy kis időt az összetartás jegyében!

Érdekesség a város életében , mosoly a gyerekek arcán, élmény nekünk, motorosoknak.

A felvonulást követően - visszatérve a Találkozások Házához- forró teát és kávét kortyolhattok, beszélgethettek, ismerkedhettek, valamint megajándékozhatjuk a gyerekeket, felnőtteket azokkal a cukorkákkal amit nekik szántatok.

Honnan jössz az nem számít, csak hozd a motorod / márka és köbcenti nem érdekes, jöhetsz kismotorral, robogóval vagy nagyvassal / , legyen jelmezed, / minimum mikusapka a sisakodra /, ha van hozz egy csini krampuszlányt, és tégy a zsebedbe szaloncukrot, cukorkát a gyerekeknek, hisz nekik is meg kell tanulniuk: ILLA - BEREK, NÁDAK - EREK, A MOTOROSOK JÓ EMBEREK !

Gyülekezés helye: a Találkozások Háza előtti téren 13:30-tól

Részvételi szándékod kérlek előre jelezd email-ben vagy telefonon!
Email: hollomotor72@gmail.com
Telefon: 06-20-934-9837

Üdvözlettel: Szőke Zoltán
Azért,mert nem látogatod a motorosfórumot,mint minden rendes motoros.
Persze kérdés ha a legtöbb motoros látogatja akkor ki a mindenki
Szia!
Mala biker még november közepén kiírta:
mala
[36550] november 18. 08:01
FIGYELEM!
Dec:02 Motoros MIkulás Felvonulás! Gyülekező 11:00-tól a plázánál 12:00-kor indulás az utvonal: 12:00 pláza,12:20 Nyírpazony-kabalás, 12:45 Nyírpazony Gabi csemege ott szaloncukor osztogatás a gyerekeknek Jani papó Mikulásal minden motorost melleg teával várnak,néhány kanyar Nyírpazonyba aztán Nyíregyháza-oros felől körűbelűl 14:00 kor érkezés a korzóhoz ahol szintén egy kis szaloncukor osztogatás.
Minden motorost 40cm3-töl 20000cm3-ig mindenkit szeretettel várunk.
üdv: NYÍR1BIKERS
én erről miért nem tudtam időben? motoros mikulás felvonulás ezt kérdezem egy hete mindenkitől és nem szóltok!
Ne irigykedj?!
Verőfényes lámpafénynél leltároztunk, sötétben nem találtuk volna meg az alkatrészeket!
De pihenj is!
Jó éjt télap(ap)ó!
Ideje pihenni a mikiknek
aha leltároztok néhány fiú a sötétbe ! Nem hiszed hogy ezt elhiszi bárki is
Köszi
Jól elmentetek előttem... be sem jöttetek megnézni , pedig úgy vártalak titeket!
A te kebel barátod, vagy tévedek?
Hallom nem voltál jelen a felvonuláson, ahogy snooopyka sem!
Gyanús, ahogy Mala is írta!
Csak hölgyeket szolgálok ki vele!
nem is tudtam hogy a hátadon hordod a puttony helyett .
akkor ezért áll mogotted mindig Snoooooooooooopyka
Nem fog kimaradni!
Hali keresek am6 os komplett blokott ha valaki tud írjon
Bocsi, félreérthetően írtam!
A zacskóm (f...om)van tele!
Gondolom abból nem kérsz?