Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 pár, 4db ahaa A 2500asból, csak azért mert nincs kedvem, ellenállásokat forrasztani a ledes indexek elé, hogy jó legyen a villogása. Illetve ha van jó és pici rendszámtábla világításod az is jöhet
De miért pont itt csinálod a műsort? 1-2 embert kinézel magadnak, cseszteted őket pár napig, majd lelépsz. Hogy mi a jó neked ebbe?!
nem hívtak nem kerestek.. Holnap megyek a Michelinhez..

néztem a ti cégeteket is.. hát ott elég magas a mérce
okesz.. szólok amint meglesz

4 db vagy kettő?
Ne ne ne add fel! Még nem unom!
Csini vagyok, a csajodnak bejönne,pláne hogy te ...
Megjött az ész,a nyomozó,az ügyes. Nem láttam (segítek) itt irtátok,lapozz vissza.
DOky írtam, hogy kell majd index, amit kiraktál!
akkor jó dagadt disznó lehetsz?félsz kijönni az oladból?
ha látta a képet tudnia kellett a jelszót.. amit nem sok ember tud.. mert ide direkt nem írtam / írtuk ki...
2 havonta van eltáv. Ezért.
A Véleményt és személyeskedésnek nevezném, ezért kérdeztem meg tőled, hogy neveztelek én egyszer is buzinak? Aláírsz a videóm alá is, hogy nekem enduró kellett volna, meg hogy minek töltök fel ilyet? MIEZ ha nem személyeskedés? Végülis én vagyok a hülye, hogy foglalkozom vele(d).
Megvernél? Agresszív vagy. (én 168cm, 72 kg, szőkés haj,ja ez már nem kell....) Súlyzóztam 2 hétig 2005-ben.
buzi a k. anyád!
Ez van kb 2 havonta. Pár nap alatt lecseng.
Barátnő = alibi
ilyen nyomit nem lehet kizárni max jól megverni!
Csalodtál buzikám van barátnőm igy elkeseritelek!de lehet neked benne van a génjeidben!
én csak mosolygok mindenen, de mások ezek szerint nem...
Miért mi rosszat írtam? Nincs csúnya szó,csak vélemény. Ami fáj.
Donjani miért nem vállalod fel hogy más vagy? Csajok ilyesmi bla bla
srácok ezt úgy intézhettétek volna korrektül, ha kimásoljátok a kommenteket és elkülditek a rendszergazdának h zárja ki a felhasználót..
hozzál pelust:)apucival jössz kézenfogva?