Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Szerintem nem kell neked TL,mert a te motorod annál sokkal jobb.De ha mégis szeretnéd megismerni,akkor ezt nézd meg.Volt szeleptörés,csészetörés ,meg kiolvadt a dugó.
Tangahuszár!
taliznák. ja .
apuci
nyomikám a csajomat ne fikázd!de ilyen nyomin csak röhögni tudok! de ki fogom deriteni ki vagy szivesen taliznák veled!vagy anyuci szoknyája mellé bujsz?
eddig kerested? Még jó hogy te szép vagy!
KB ezt jelenti a MINOR
kamúúú? ezt te irod aki itt vergődöt a luvnyája fotója miatt,(amin nem is lehet felismerni,)hogy budizik!?
Egy percig sem fikáztalak le. Veled szemben
szatyi az ilyeneknek nagy a szája!csak irigykedik!
kamu emberek megjelentek azt hittem az ilyenek már rég eltüntek!
A minor mit jelent?
terMINORi
De én csak blazír szerint vagyok b.zi!
Nem tudom kivagy de leszophatsz
Mennyi motorszakértő!
Blazír954 az alkuművész!
Szezonban elmegy,a többi 600 db eladó sv-vel egyetemben.

Szatyi te mindig akarsz valamit........vágyak..........gumi.........ezres........mennyit mentél tavaly? 800 km-t?
Szezonra biztos elmegy. Jön a jó idő, az SV pedig jó motor, a Tied pedig kifejezetten szépnek tűnik
egy régi tesztbe olvastam, beszédes neve: "özvegycsináló"
Teszt van bőven
pl: http://www.motorrevu.hu/motorteszt/hasznaltmotorteszt_suzuki_tl_1000_s_
_r
köszi csak még megvan a Zesvé
Annyira nem para a hátsó rugós tag... Egy azbesztlappal lehet orvosolni könnyen (felfogja a hőt), de ahhoz, hogy kijöjjön a gyengesége, eléggé meg kell izzasztani ringen (közúton nem bírod túlmelegíteni). A hengerfejben a lapkatartó csésze szokott repedni. Meg kell nézni, ha olyan akkor cserélni.

Aszondják'
kösziiii Natural Ernő!
Hát eléggé, bár a rugózását nagyon fikázták anno, van egy újságom amiben tesztelték. Meg állítólag az egyes henger hengerfejes szokott lenni.
Ja jó kis brinyga meg félelmetes
Doky! Mi újság, a nyírlftnél lett valami?