Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja küld már el a tel számod
apatiepuletgepeszet@citromail.hu
Nem nem,privát. Minden héten veszek 10 litert a gyüjteménybe.
Amivel én foglalkozok,az a szekér ilyenkor száguld,nyáron csak döcög. Előrelátónak kell lenni.(tudom tudom a pénz is elfér a moci mellett,de erre jobb ránézni!)
bocs sabato lehet a melegitő teszi
ok akkor nem tankolok majd tőletek startolunk
Abgixxi már 2-szor nem a lényeget bogarászod ki a soraimból!
A moci mellett van 40 liter 95-ös ,tavaszra eltéve. Szószerint.
Akkor fagyállózzátok fel magatokat,ebbe a jó időbe gondolom rátok fér
akkor azért nem jöttél ma motorozni mert 400 ft a benzin ?
fú de beszopattam magam
akkor legalább mondtam a gumisnak hogy jóétvágyat

mi a bontó neve?
Azt hiszem erről nem én tehetek.
Bassz...k meg ezt a gumit seftelitek már 3 hónapja. Ha lenne időm a 400 ft benzin ellenére házhozszállítanám!
Nem gumist mondtam hanem bontóst és nem a bal hanem a jobb oldalon,nem tüzép előtt hanem tüzép után
szia!
merre dolgozol?
Amúgy hogy készüljek? Pénzösszedobós a pótszilveszter vagy mindenki visz kaját, piát?
pótszílveszter 01.29
1,Mala
2,Busterék
3,Ejoska
4,Doky és Ency
5,Gyia
6,R1 jani
7,BlazRR 954
8,kawa z és Vica
9,Zé
10,Kopasz
11,Gyiki
12,Giskard
13,Dudu
14, sc tesók.
15, Szatyi és Timi
16, Zsolti
17,Dollybaba,Rolibácsi
18, AS_Dragon (jelenleg úgy néz ki tudok menni)
igen voltunk
szesze , abgixxer !
mala végül nem jött lemonta
Elvileg minden hengerfej levételnél új tömítéssel illik visszarakni. Viszont az 1 hengeres motoroknál (pl. krossz, robogók, stb) ha megfelelően le van húzva minden csavar működhet a dolog. Beindítás után, járatáskor figyelni kell azt, hogy a henger nem dolgozik-e bele a hűtővízbe.
bementem , nyíregy felől a körforgalom meg vasuti átjáró után balra a gumishoz a tüzép előtt. csávó falta a tarhonyát, fogalma sem volt miről beszélek, mondom van itt valaki aki tudhatja? áá nincs . mondom köszi. de meg sem kérdezte. nem volt valami rendes a pali. ugyhogy ez nem jött össze sajna
Végül mentetek egy karikát ?
Ebbe a hidegbe nem akartam visszakérni az arcüreges mókát
Pótszilveszter?
Csak gondoltam besegítek, tudjátok Roli nem nagy híve az irogatós témának
Na volt valaki motorozni?
jageR1...nekem van egy olyan gyanúm hogy régesrég egy mitot veled cseréltem el egy dragsterre...de lehet tévedek:D
sziasztok
mizu? hogy vagytok? régen hallottam itt mindenkirl remélem hamar találkozok mindegyikőtkkel
ajánlom figyelmetekbe:
http://akosmotorbikedesign.hup...
vigyázzatok magatokra
helló egy hengerfej tömítést vettem beleraktam a motorba de most ki kell veni mert menetet kell fúrni a töcsavarnak ha kiveszem utána még jó lessz ?