Javulóban,csak nem az igazi még,úgyhogy adtam neki egy kis terhelést,csak még nem annyira bírom,úgyhogy konyakkal kellet rekonstruálni a korábbi fizikai állapotomat
Abba mi a lóf...nak kell turbó?
Ezek olyanok, mint régen kölyök koromban a BRAVO újságban irkáltak
az okos gyerekek:
Lepipáztam a barátomat, teherbe eshetek?
Minden elismerésem a szerkesztőé, ilyeneket összeszedni biztos nem egyszerű.
A totalcar-on olvasgatom a "hiteldoktort", ebben az országban csak DEBILEK élnek?
"vettünk egy citroen c5 kombi 10 évre a párommal,de közben szétmentünk és nem bírom fízetni......"
Valószínű a keverékképzése miatt gyenge, és áll le alacsony fordulaton(alapjáraton).
A legcélszerűbb ha elviszed Yamaha Karsai-hoz, megnézik, beállítják és szerintem még pufót is tudnak neked ajánlani.
vki tudna segíteni?-még tavaly ősz körül a hidegben sok× leállt alattam az Aeroxom pl. piros lámpa,sorban állás miatt..mi lehet az oka?
illetve milyen sportkipufogót ajánlotok mert még az eredeti van rajta de tervbe van véve 1 keményebb kb 20-25E-ig, ja utolsó h elég ramaty a gyorsulása mivel lehetne felturbózni?
kössz szépen ha vszoltok
1, MALA
2, Busterék
3, EJoska
4, Doky
5,Gyia
6,R1 Jani
7,BlazRR 954
8,Gyuszkó és Vica
9,Zé
10,Kopasz
11,Gyiki
12, Giskard
13,
14,
15,
?
Munkával teli sok pénzthozó szép napot mindenkinek
am. közben kiderült hogy fölöslegesen hívtalak volna szal ez pont így volt jól :)
léptem
jó8
Ezek olyanok, mint régen kölyök koromban a BRAVO újságban irkáltak
az okos gyerekek:
Lepipáztam a barátomat, teherbe eshetek?
Minden elismerésem a szerkesztőé, ilyeneket összeszedni biztos nem egyszerű.
Nem komoly,csak értágítás edzés után
Megérdemli az OKOS!
"vettünk egy citroen c5 kombi 10 évre a párommal,de közben szétmentünk és nem bírom fízetni......"
A legcélszerűbb ha elviszed Yamaha Karsai-hoz, megnézik, beállítják és szerintem még pufót is tudnak neked ajánlani.
további jó irogatást
illetve milyen sportkipufogót ajánlotok mert még az eredeti van rajta de tervbe van véve 1 keményebb kb 20-25E-ig, ja utolsó h elég ramaty a gyorsulása mivel lehetne felturbózni?
kössz szépen ha vszoltok