Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás Jóestét URAIM
Lélegző szövet.
PÓTSZILVESZTER 01.29

1, MALA
2, Busterék
3, EJoska
4, Doky
5,Gyia
6,R1 Jani
7,BlazRR 954
8,Gyuszkó és Vica
9,Zé
10,Kopasz
11,Gyiki
12, Giskard
13,
14,
15,
?
Adrenalindús mászás kipróbálnám
Jóreggelt az Uraknak !
Munkával teli sok pénzthozó szép napot mindenkinek
Na jó majd holnap este akkor megbeszéljük
de legalább eszedbenvan/volt

am. közben kiderült hogy fölöslegesen hívtalak volna szal ez pont így volt jól :)

léptem

jó8
Volt vagy 17 nem fogadott hívásom vasárnap aztán jól elfelejtettelek visszahívni
Javulóban,csak nem az igazi még,úgyhogy adtam neki egy kis terhelést,csak még nem annyira bírom,úgyhogy konyakkal kellet rekonstruálni a korábbi fizikai állapotomat
Eddig cscsak az arcüregemen keresztül váladékoztam
"ARC"
Az üregeddel mi van?
Abba mi a lóf...nak kell turbó?
Ezek olyanok, mint régen kölyök koromban a BRAVO újságban irkáltak
az okos gyerekek:
Lepipáztam a barátomat, teherbe eshetek?
Minden elismerésem a szerkesztőé, ilyeneket összeszedni biztos nem egyszerű.
Köszi a puncit
Nem komoly,csak értágítás edzés után
Ááááá szesze neked külön,ugyanitt autodoktor! " hogy szereljek turbót a 25 éves golf II-be?"
Így bíííííííízz meg a nőkben!
Megérdemli az OKOS!
A totalcar-on olvasgatom a "hiteldoktort", ebben az országban csak DEBILEK élnek?
"vettünk egy citroen c5 kombi 10 évre a párommal,de közben szétmentünk és nem bírom fízetni......"
Aludj jól kanyarkirály!
Valószínű a keverékképzése miatt gyenge, és áll le alacsony fordulaton(alapjáraton).
A legcélszerűbb ha elviszed Yamaha Karsai-hoz, megnézik, beállítják és szerintem még pufót is tudnak neked ajánlani.
ln köszöntem uraim
további jó irogatást
vki tudna segíteni?-még tavaly ősz körül a hidegben sok× leállt alattam az Aeroxom pl. piros lámpa,sorban állás miatt..mi lehet az oka?
illetve milyen sportkipufogót ajánlotok mert még az eredeti van rajta de tervbe van véve 1 keményebb kb 20-25E-ig, ja utolsó h elég ramaty a gyorsulása mivel lehetne felturbózni?
kössz szépen ha vszoltok
szerintem az lessz
Egy sima Gsx-R?