igen egy kicsit fellhuztam magam de itt nem tudomm mitt akkarnak ezek a majmok szarakodnak oitt a nyugdijal mikkor az áttlag meg se éli mert nekkik kell a lóvé a végkielégitésre te meg nem tusz meg veni egy kg kenyert kit érdekel akkor miröl beszélünk
üdv mindenkinek !
Én megfogadtam egyszer büntessenek meg öv miatt , veszek egy csúcsminőségü kamerát és a sünöket fogom videózni mikor nem kapcsolják be az övet és rögtön megy a hir-tv nek .
Ja és a mi adónkból élnek és a mi pénzunkel eltünő vállalkozók , miniszterek stb futhatnak büntetlenü .
Kit " Szolgálnak és Védenek " ezek ?
nincs már rendörség csak melós szopató egység mi kell még áfa megt benzin adó meg egy biztonsági öv is 300000-is lehet mit akkarnak ezek a bört is lehúzák rólunk a megnem gondolt kijelentésikböl lásd deviza helyzet igen orbának is csak egy 3-as golfja van ki hissziezt ell tán ő elhisszi gondokozanak már egy kicsit mit akkarnak ezek már románia is meg ellőzöt minkett de tudjátok szopjanek le egy talicska majmot hogy zxr kolega mondaná csodálkoznak hogy mindenki menekül az országbol
Na akurva anyukat a lézerbokoló legális de igy számitógépes rndszert blokol igy akkár kétt év szabadságvesztésre ios bütethetikigy már a trafi blokkoló sem legális
ezt a saját szememmel láttam .