Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jan 29-én pénteken klubsörözést tartunk,akit érdekel részletek az mzracing.hu-n
mindent elhiszel amit ott olvasol?
huhh mi ez a nagy csönd elnézést az off-ért
Nem lehet mert itten meg lesben állnak a mocskos oláhok csak ezek annyival rosszabbak, hogy hazudnak és képmutatnak miközben ha az ember hátat fordít nekik már benne is a kés a körülöttünk élőknek mindnek van félnivalója mert mindet a gyáva és aljas zsidók segítették a földünkhöz mert nem volt még egy ilyen önellátó ország mint a miénk.
Jan 29- én Duna tv-n Majdnem egész nap Gyarmatról műsor! 22:30 A legbátrabb város filmet adják!
Kőtözzé ide! Szükségünk van ilyen emberekre!
lejöttek volna hatvanig ha nincs az ellenállás
dögöljön meg mind a hamis történelmével együtt hazug rabló tetves banda
Buzi banda!
Azé jó, hogy nem lettünk szlotákok!
Remélem ott leszel
Mi a f@szt irkátam vóna ide? Nyerozsume madarski?
előtte is
Nem főlőtte?
hát előtte ott van hely bőven
Oszt a rajtszám hun lesz?
itt -e de ha nincs kötegelő jó az önmetszős csavar is cak vigyázz ne legyen túl hosszú mert beleér a rugóba és az nem jó

Felraktad mán?
Vezeték kötegelővel a villára
De mire?
felraktad már vazze?
Luxinak igaza van!Velünk is mindig odarakatják mert ott biztonságba van!4Vagyis ezt mondják!
Lehet rónai a köröket gyerünk kifele motrozni
Az első villára az alsó kifli fölé közvetlenül előre a számtábla mögé mert talán ott van a legnagyobb biztonságban
igen az a csavar tekeredet ki és az alatta lévő alátét lötyögöt, a csavarját meghúztam de nem változot semmi, ha a csavart meg az alátétet leveszem alatta egy összevissza alakú valami van. azt le bírnád fényképezni mert az a gyanúm hogy az nekem nem jó ott, de nem tudom hogy néz ki eredetileg
köszi üdv