Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt olyan, hogy kiakadt és szinte észre sem vettem.
Pont ugyan azt csinálta, mint a leírt eset. Mondjuk nekem a 4.-et és az 5.-et is bevette, de mindig kidobálta. Az 1-esben és 2-esben meg azért nem dobálja ki, mert általában nem sokat van használva és egyből pakolod tovább a sebességet. Ha huzamosabb ideig mennél vele ezekben a sebességekben, akkor azt is kidobná.
Mer megjött ám a miénk is!
No jóreggelt! Luxikám aranytököm, áruld mán el nekem ,hogy hova tervezitek rakni az időmérő jelvevőjét?
De ha csak ez a hiba akkor miért csak a harmadikkal van a gond?
Ha jól értem, akkor ki van akadva a sebesség rögzítő kar és az okozza a problémát. Akaszd vissza ahogy a mellékelt képen látod és elvileg jó lesz, ha a kapcsolókörmöket nem nyalta szét a folyamatos sebességből kidobálás.
Még jó, hogy van egy szétszedett blokkom, most le tudtam fényképezni.
Hali
Van egy Eladó mz Ts 125 deluxom.. jó állapotban.
79es évj. piros.. sürgősen eladó mert kell a lé.
06203386215
ezt leelenöriztem de nem lognak a csapágyak sem a léptetövillák.
Nagy valószínűséggel lógnak a fogaskerekek és léptetővilla kopott.
sziasztok etz 250 motornál a válto rosszalkodik 1-2-jo 3 kidobálja 4-5-nincs.széthuztam a blokkot de semmi rendelleneset nem láttam benne igy összeraktam de az eredmény ugyan az még ami hibát fel tudtam fedezni a kuplungdekli alatt lévö nagyfogaskerék alatt a válto tengely végén a csavar teljes ki volt tekeredve alatta valami furcsa alaku kis vaslemez ami egy áttétellel rugoban végzödik ez szét volt esve meghuztam a csavart de nem változott semmi tudna valaki segiteni?
Jaa a tiedre való van a vaterán asszem 6ezerér nem ütött meg a guta..............majnem De ménem az enyimrevaló lenne......bár má mindegy, de annyiért.....én nézegettem 35-80 ezerig lett volna ez enyimrevaló gyári, azé engeggyemánmegavilág
Bezony! Csak mostan kap egy kis csinyosítást!
Nekem is hasonlójan van megcsinyáva!
Aha! Robogó!
Ez nem arra van amire gondolsz! Ez az én City bike-om!
Emmeg végre befejeződött!
Hű bammeg! Nem lesz ez túl erős neked?!
No elkezdődött!
fú vazz hát ki neked a párod nem asszonykád van
Sosenem!
Jó reggelt Emzéland! Ember az, ki velem kel !

Jó hétvégét!
Azok közül ismerek párat , ha megmondod a neved lehet megmondom ki vagy
Na még megnézem a Gyíkos elmékot oszt
Azért súlyban én is ott vagyok 94 kg körül, csak egy kicsit megnyújtottak.