Nekem is volt olyan, hogy kiakadt és szinte észre sem vettem.
Pont ugyan azt csinálta, mint a leírt eset. Mondjuk nekem a 4.-et és az 5.-et is bevette, de mindig kidobálta. Az 1-esben és 2-esben meg azért nem dobálja ki, mert általában nem sokat van használva és egyből pakolod tovább a sebességet. Ha huzamosabb ideig mennél vele ezekben a sebességekben, akkor azt is kidobná.
Ha jól értem, akkor ki van akadva a sebesség rögzítő kar és az okozza a problémát. Akaszd vissza ahogy a mellékelt képen látod és elvileg jó lesz, ha a kapcsolókörmöket nem nyalta szét a folyamatos sebességből kidobálás.
Még jó, hogy van egy szétszedett blokkom, most le tudtam fényképezni.
sziasztok etz 250 motornál a válto rosszalkodik 1-2-jo 3 kidobálja 4-5-nincs.széthuztam a blokkot de semmi rendelleneset nem láttam benne igy összeraktam de az eredmény ugyan az még ami hibát fel tudtam fedezni a kuplungdekli alatt lévö nagyfogaskerék alatt a válto tengely végén a csavar teljes ki volt tekeredve alatta valami furcsa alaku kis vaslemez ami egy áttétellel rugoban végzödik ez szét volt esve meghuztam a csavart de nem változott semmi tudna valaki segiteni?
Jaa a tiedre való van a vaterán asszem 6ezerér nem ütött meg a guta..............majnem De ménem az enyimrevaló lenne......bár má mindegy, de annyiért.....én nézegettem 35-80 ezerig lett volna ez enyimrevaló gyári, azé engeggyemánmegavilág
Pont ugyan azt csinálta, mint a leírt eset. Mondjuk nekem a 4.-et és az 5.-et is bevette, de mindig kidobálta. Az 1-esben és 2-esben meg azért nem dobálja ki, mert általában nem sokat van használva és egyből pakolod tovább a sebességet. Ha huzamosabb ideig mennél vele ezekben a sebességekben, akkor azt is kidobná.