Ha a "névtelenségét" és "arctalanságát" felrovó "osztásra" gondolsz, azt te is és más is megkapja. Láthattad, hogy pár hozzászólással később már a vonatkozó törvényből megkapta a keresett infot...
Egyébként meg ez nem óvoda, aki van annyira "tökös", hogy motorra ül, ezt fel sem kell vennie néha pokróc hangulatainkat. Cserébe mi sem vesszük magunkra, ha valaki az.
Viszont ez a fórum nekünk nem csak egy egyszerű internetes fórum, ahol arctalaul anonim módon fikázunk mindent és mindenkit vagy hisztériás rohamban írt kirohanásokkal kompenzáljuk sérelmeinket. Nem, nem, ez az MMKK!
Eleinte neki is belvastatok.De valóban belevaló csajszi
Félre értrsz Veletek semmi bajom,akkor nem olvasnám a topikot
Csak nem szeretem ha valaki nagyon öntelt!Tehát nem riasztott el senki Még Te sem fogsz sem Majors
Most szombaton mész vizsgázni? Vagy rosszul emlékszek?
De most már itt vagyok.
Ki vigyáz a gyerkőcökre, ha itt vagy?
Minél hamarabb,annál szamarabb!
Egyébként meg ez nem óvoda, aki van annyira "tökös", hogy motorra ül, ezt fel sem kell vennie néha pokróc hangulatainkat. Cserébe mi sem vesszük magunkra, ha valaki az.
Viszont ez a fórum nekünk nem csak egy egyszerű internetes fórum, ahol arctalaul anonim módon fikázunk mindent és mindenkit vagy hisztériás rohamban írt kirohanásokkal kompenzáljuk sérelmeinket. Nem, nem, ez az MMKK!
Remélem "alakul"..
Ja és a "kopasz kövér" az ÉN VAGYOK . .
A tavalyiak nekem is tetszettek!
A moci ügye alakul?
Kár, hogy így gondolod a dolgokat!
Részemről lezárva!
Félre értrsz Veletek semmi bajom,akkor nem olvasnám a topikot
Csak nem szeretem ha valaki nagyon öntelt!Tehát nem riasztott el senki Még Te sem fogsz sem Majors
http://keptar.mmkk.hu
Emlekeztek a pincer fejere mikor bezudultunk?