Igen, állítólag nem volt fék, mikor behozták a motort, de egyenlőre még nem tudják mi volt a baj.
Szerencsére már jobban van, elvileg holnap hazajöhet. Nagyon megütötte a hátát és a nyakát, ezért nagyon megijedtünk. A bukója szana szét tört, a ruhája sem egyszerű. :(
tudom, pont kint voltam akkor már, motorja se nem volt szép.
elfékezte? vagy a fék szállt el? mert mikor behozták a motort nem volt fék...
vele mi van? csak azt tudom, hogy elvitték...
Én nem szoktam versenyezni utcán, csak megpróbálom a nálam tapasztaltabbakkal tartani a lépést. Ők is visszavesznek a tempóból egy kicsit és "tanítgatnak" a kanyarodás művészetére. Van mikor sikerül van mikor lemaradok mint állat, de inkább lemaradok, mint, hogy szétkenődjek a szalagkorláton a motor meg a 200 méteres szakadékba landoljon.......
Az volt az a gixeres.......valóban két féknyom volt én is gondolkodtam rajta, hogy lehet ilyet csúszni...... A vízátfolyásnál én azt tudom elképzelni, hogy mikor meglátták megilyedtek és elfelejtették a lábbal lenyomott hátsófékpedált elengedni a vízen. A vízátfolyás az Eger felöli úton volt egy balos visszafordító után rögtön.....
Bejártad a hegycsúcsról levezető mindhárom főbb utat? Ahol te álltál mi onnan érkeztünk, felmentünk a dombtetőre, ettünk egy jó kis fokhanymáslángost + palacsintát. Aztán a beérkező úttól balra eső Eger felé vezető szerpentinen nyomtuk fel és le kisebb pihenőkkel. Bár én a jobbra eső szakaszt ami Gyöngyös felé tart azt jobban szeretem, de multkor az olajos volt, meg is csúsztam egyszer így most hanyagoltuk.
Én is láttam egy fekete piros gixxert(K6 v.7) a szalagkorlát mellett,
de ott mintha autó féknyom tartott volna a szalagkorlát felé
Vízátfolyásból én összesen kettőt láttam a "szokásos" helyen, de
az már egyenes szakaszon volt! Ott mit csinálhattak rosszul?
Nem gond,
Néha jó egyedül motorozni is.
Nem vagyok gyorsabb , esetleg nem maradok le senkitől .
+ Ez volt az első igazi Mátramenet az idén és jó volt a saját tempómat menni.
Hát van mikor én sem intek, mert pl. a mátrában egy húzós kanyarban, ahol arra is figyelned kell milyen mély úthibák vannak előtted nem a legjobb dolog elengedni a kormányt Tegnap kb. a mátrában láttam egy gixerest aki szalagkorlátra mászott, szerintem besokalt. Aztán két chopperes feküdt el egy kanyarban lévő vízátfolyáson, nah....ott mentő is volt. Utánna egy hornetes támasztotta a szalagkorlátot. Végül mikor indultunk haza egy 600rr volt a korlátra simulva erősen. x mentem le és föl...láttam 4 balesetet.......ki tudja mennyi történt tegnap. Nekem új gumik voltak fenn ezért szépen fokozatosan döntögettem, mert ugye az csúszik ám........főlleg ha mindkettő új, meg hát nem éppen a legjobb még az idő és az út néhol tele van kavicsokkal, olajjal, vízátfolyással. Sajnos tegnap ezt sokan nem vették figyelembe.........
Hát azok velünk voltak. Egyik egy Honda SP-2-es a másik meg egy új gixer750-es..... Nagyon jól kenik neki. Mi kicsit lemaradtunk haverral és siettünk utánnuk. Épp csak perifériából láttalak, de nem voltam teljesen biztos a dologban, meg erősen le voltunk maradva, ezért mentem tovább.......
bunkó leszek., vagyok, motoros társaalom. néha biccentek a fejemmel köszönés gyanánt, de a tököm sem integet. annyian vagyunk már, hogy fél kézzel kell motorozni. pedig csak a h.ring és bp között közlekedtem...
Szerencsére már jobban van, elvileg holnap hazajöhet. Nagyon megütötte a hátát és a nyakát, ezért nagyon megijedtünk. A bukója szana szét tört, a ruhája sem egyszerű. :(
elfékezte? vagy a fék szállt el? mert mikor behozták a motort nem volt fék...
vele mi van? csak azt tudom, hogy elvitték...
sorry, de nem voltunk a ringen. Mire kimentünk volna G elesett :( és mentünk inkább hozzá a kórházba. Majd legközelebb.
De szombaton végre motoroztam. :)
De rég láttalak
de ott mintha autó féknyom tartott volna a szalagkorlát felé
Vízátfolyásból én összesen kettőt láttam a "szokásos" helyen, de
az már egyenes szakaszon volt! Ott mit csinálhattak rosszul?
Néha jó egyedül motorozni is.
Nem vagyok gyorsabb , esetleg nem maradok le senkitől .
+ Ez volt az első igazi Mátramenet az idén és jó volt a saját tempómat menni.