Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod? Látod?: Speedmotort kellene venned
Ilyen kawapóni nekem is kell Cukiiiii
Jó estét!

Jöttünk hazafele kollegával (autó) elment mellettünk 4 speeder. De szép hangjuk volt.
Szombaton nekem meló van, de úgy is még ramaty időt jósolnak!
Viszont vasárnap esélyes. És persze az időjósok is derülátóbbak!

Ilyened van már? :
Én megyek, igaz odafelé kocsival. Megyek a szépségemért a téli helyére (Dabas), mert jövő héten műszakiztatnom kell.
Hétvégén gurulás? Valaki? Szombaton csak 12:00től érek rá, ha esetleg mennétek vhova...
Nálad van már a robi?
Hi!
Estét!
Az SV keskeny motor...
Megyek rutinozni.....vizsga előtti oktítás! Még előttem a dugó a Váci útig.
háj drusza, milyen új kupak van?
aha!
Január óta most értem oda rendes nyitvatartás alatt...
.szerencsés
a bal oldalon lévő "lézer torony" égeti rá az elé fektetett lapra...
Reggel benéztem Kozmaxékhoz.
És hol a nyomtató?. vagy azt egy ősember vési ki kőből?
Meg....csak épp értekezleten voltam
Hol szereztél plexit?
Hát Duszám...
Elég égő, hogy még mindíg nincs ilyened:
(kaptaD)
Sziasztok!

Tomato!
megkaptas az emm emm ess-t amit küldtem a "kupakról"?
00 óra vagy 00 óra 15 perc ....nem emlékszem
szép napot, kartársak!

ma lesz az egyetlen nap a héten, amikor nem motorral megyek. sajnos nehezen fér fel rá egy számítógépház nyomtatóstul.

mi volt tegnap, meddig maradtatok?
Útálom az "add tovább" leveleket, meg off topic is, de közreadom, hátha mégis van benne valami:

Felhívás! - A Rendőrkapitány tájékoztatója

A közelmúltban elkövetett két típusú telefonos csalássorozatról értesítettek bennünket, ezért kérem, hogy amennyiben bárki hasonlóval találkozik, az alábbiak szerint járjon el.
Az első eset a hagyományos, vezetékes telefonokat érinti, amelynél egy automata géphang értesíti a hívást fogadó személyt, hogy egy egzotikus
nyaralást nyert, amelynek minden költségét fizetik.
Ezután megkérik, hogy nyomja meg a 9-es gombot a további részletekért.
Ekkor egy emeltdíjas számra kapcsolnak, amelynek a percdíja 20 angol font.
Ezt követően azonban már hiába szakítjuk meg a hívást azonnal, minimum 5 percet, azaz 100 fontot kiszámláznak.
A hívás végén megkérnek, hogy billentyűzzük be a postai irányítószámunkat és a házszámunkat és további két perc múlva tájékoztatnak, hogy mégsem mi vagyunk a szerencsés nyertesek.
Ez alatt az idő alatt a hívás díja elérheti a 260 fontot.
Mivel a hívások eredete külföldi, a hatóságok és a telefontársaság nem sokat tehet ellene. Az egyetlen, amit tenni lehet, hogy AZONNAL MEG KELL SZAKÍTANI A HÍVÁST, AMINT EGY ELŐRE FELVETT ÜZENET ARRÓL TÁJÉKOZTAT, HOGY NYERTÜNK VALAMIT!
Egyéb variációk is előfordulhatnak, ezért minden hasonló esetben így járjunk el!
A második eset a mobiltelefonokkal kapcsolatos.
Nem fogadott hívásként a 0709 020 3840-es szám jelenik meg. Az utolsó négy szám változhat, de az első négy ugyanez marad A szám visszahívása 50 font/percbe kerül.
Á.Á.Á.Á.dehogy
Csak "öregesen"
Na léptem megint ÉRTEKEZNI