ja, meg az apró sérülések kijavítására, meg bőrruha foltoztatásra . ugye, kozmax? ha jobban belegondolok, kétszer ennyiért leölt és beszabott a fókának még hat szarvasmarhát a cölöp
Én ültem motoron ma.....csak a garázsban Felraktam az oldalamra a Motorozás mesterfokon könyv pdf formátumát a motoros doc.-ok közé, akit érdekel letöltheti.....holnap megyek megnézem magamnak azt a Motor revüt......kíváncsi lettem
Most száltam le a motorrol. Sikerült az A.némedi-Dabas, A.némedi (egyébként 42 km-es ) utat, 107 km-re kibővítve megtennem
Akksi feltöltve.
Két motorossal is találkoztam, jó idő volt.
Aki ma nem ült motoron az nem is igazi májer. Az csak olyan műmájer
Hazafelé megvettem a Motorrevüt. Még csak belelapoztam, de látom már mi melengette meg Kozmax szívét. Lassan már a történelemkönyvekbe is belekerül a motorja
A takarítást külsősök csinálják.
DVD gyár vagyunk. Lehet összeszerelni, anyagot mozgatni (csavart is), csomagolni, beszerezni, minőséget ellenőrizni, könyvelni, személyzeteskedni, a mi osztályunkon egy decens Oracle DBA-ra vadászunk, ilyenek...
tegnap nekem is meg volt az elő esésem:( nehéz ez a Carving technika.
De akkor is jó volt ma menni
Meg a ducati 1098-as!!!
Most száltam le a motorrol. Sikerült az A.némedi-Dabas, A.némedi (egyébként 42 km-es ) utat, 107 km-re kibővítve megtennem
Akksi feltöltve.
Két motorossal is találkoztam, jó idő volt.
Aki ma nem ült motoron az nem is igazi májer. Az csak olyan műmájer
Hazafelé megvettem a Motorrevüt. Még csak belelapoztam, de látom már mi melengette meg Kozmax szívét. Lassan már a történelemkönyvekbe is belekerül a motorja
vagy kocsival, de szigoruan EN fizetnem a benzint..
megse megyek ...
bar ahogy az eddigi munkahelyeimet ismerem, mindegyik egy tulelo-gyakorlat volt
ahhoz nagyon ertek
hetfon hanyra menjek dolgozni?
Nálam átlag két évente kerül a lejátszóba - nem egy könnyen emészthető music.
DVD gyár vagyunk. Lehet összeszerelni, anyagot mozgatni (csavart is), csomagolni, beszerezni, minőséget ellenőrizni, könyvelni, személyzeteskedni, a mi osztályunkon egy decens Oracle DBA-ra vadászunk, ilyenek...
Ja, külföldre nem vágyakozom!