Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a nyugdíjasok nem rohannának annyira busz után, nem fáradnának el annyira, hogy le kelljen ülniük...
Áááááá...

Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illően, meghalt. (ismeretlen)
beteg...
Bocsi, ezt muszáj:

A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.
Sehol senki? Csak én adom elő a bagoly-módit?
No, én meg ettem egy mediterrán pizzát.
Jó éjszakát!
Abba az időbe engem is válasz elé állítottak: Ő vagy a motor?

Akkor egy hétig nem ettem meleget

Akkor is jól döntöttem
én meg úgy hogy házas vok aztán majdnem elváltam..
jól hát

jóéjt, emberek! és persze jó éjt a hölgyeknek is!
A tavalyi kiállítás (számomra) érdekes fordolatot hozott: úgy mentem be, hogy a Honda CBF 600-asát nézegettem, mint kiszemelt motor, és úgy jöttem ki, hogy Fazert veszek.

Jól döntöttem
én biztos nem fogok a hangoskodó csürhében vágni utat magamnak, uh csakis nap közben
Sajnálom.

De addig míg van egy hónap, hátha mégis összejön.
Hát én a cicikre kevésbé vagyok kíváncsi, de nem tudok szabit kivenni.
Ez lehet, hogy érdekel engem is
Lépek! Jóccakát!
Szép jó estét!

Látom kicsi lányom, nem rosszalkodtatok, míg nem voltam itt. Pirospont.

Motorkiállításra tavaly kétszer is kimentem. Szerdán és szombaton (igaz, akkor még motorvásárlás előtt voltam).
Aki a motorokra kíváncsi, hétköznap menjen, kevesebb ciciben, viszont nagyságrendekkel több motorral kapcsolatos megtapasztalásban lehet része.
szívemből szólsz
Fenét, nyitástől kb. 4-ig.
péntek jó, csak nap közben, ne késő du, amikor megjelenik a lufis visító gyerekkel prospektust gyűjtögető apukás anyukás, meg a nyálcsorgató hostess-cici-fényképezős horda
Feb28-Márc4
Tavaly pénteken voltam, nem volt elviselhetetlen embermennyiség. Csütörtök nem túl korai?
Szabim van elég.
Idén mikor lesz pontosan? Végre nem együtt lesz a hajókkal úgyhogy én is látni fogom.
ha rajtam múlik, hétköznap nap közben. boccs, de szeretném elkerülni a tömeget.
Motorkiállításra mikor megyünk?
Péntek v. szombat?
Köszi!