Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó estét!!
Most értem haza. Gurultam egy jót.........
Köszönöm Lojzi és Kozmax .......nagyon sirály lett a "kis" vas
Néhány autósnak kiült a döbbenet az arcára
HALIHÓ HOLNAP GURULÁS
rendben !!! gega is jönne....
én lelkileg benne vok de-t pontosítjuk
nem is vettelek komolyan...tudom h titokban te is ilyet szeretnél..
jó estét.
holnap 12-től 1 től valaki 1 gurulás ?
hát elég jó idő lesz a héten végig valami motorozást hozzunk össze
ja arról a vakarcs gépről beszélsz nem akartalak beégetni az 1.6-os szecskával amiben 220000 km van már és kapott már hideget meleget egyaránt

egyébként titokban nekem is tetszik a kávédarálód /mármint a stage3/
Mindenkinek további szép estét!
Majd ha ritkábban is, de megpróbálok benézni ide a késöbbiekben is
Minden esetre a klubtalikat biztos nem fogom hanyagolni
Azért ez komoly Csak ennyit kartam mostmár tényleg megyek haza :))
Cikk:
index.hu/tech/tudomany/coke061...
köszönöm az elismerést..
Persze Stagere akartam valaszolni
Kereknyomas..
A nyomás ottvan
Eddig azt hittem hülye vagyok, de nem.
Te vagy az
Na EZ a hatalmas Varatlan fordulat :]]]
csak zárójelben jegyezném meg, hogy a válaszod nem volt pontos mert utazósebesség kérdésben további kétségek között hagytad heverni a leendő ügyfelet...azt már csak úgy érdekesség képpen jegyzem meg, hogy a levelet a yamaha által felbérelt próbavásárló irta lemérendő szakmai felkészültségeteket...
ahogy hallottam a válasz mélységével és szakmaiságával alapvetően elégedett volt , negativ véleményt csak a következő tények elhallgatása végett jegyzett fel ;

nem tértél ki a gumi tipusára
nem jelezted a szükséges keréknyomást
és GUMI-HŐMÉRSÉKLETET hogy ez most 50 fok alatt vagy felett értendő
illetve hogy ez mennyiben módosul ha felcsavarozzák a kormányra a postások kedvelt teniszlabdából és egy réz tölcsérből készitett kürtjét ?!
Bocsi, nem ismertelek meg
meg is sértődtem hogy ilyen levelet irtál nekem !!!!
De igen
Szó szerint.
Nem mondod komolyan hogy ezt írtad vissza????? Ez hatalmas
Mai, utolsó munkanapomon a következő email váltásba bonyolódtam, ami megkoronázta a búcsúnapom.
Scanner hiányában, most begépelem szó szerint az üzenetet és a válaszokat:

"Jó Napot!
Érdeklődni szeretnék a Yamaha YBR125-ös motorkerékpár vég- ill. utazósebességével kapcsolatban, melyre sajnos választ az interneten nem találtam.
Kérem, hogy amennyiben ez lehetséges vezetősúly / kmh példa adatot is adjanak meg.

Válaszukat előre is köszönöm: PA" (az illető nevét szándékosan nem szeretném megadni)

Erre a következő frappáns választ adtam:
"Jó Napot!
A Yamaha YBR 125 végsebessége gyári áttétellel egy 74,5 kg-os, széles vállú férfinél, bő anorák dzsekiben, 36,7%-os páratartalom mellett, 21,8 Celsius fokos hőmérsékletnél, 3,9 km/h-s langyos hátszélben mérve, 2,1 bar-os első-hátsó guminyomás mellett, ahol a vezető teste 73 fokban volt megdőlve a menetirány felé és Nolan N72 sisakot viselt lehajtott plexivel és zárt szellőzőkkel, kezén Hollandiában vásárolt marhabőrnek tűnő műbőrkesztyűt viselt fekete színben, 2 visszapillantó tükörrel, melyek 20 fokkeltértek a menetirány szerinti merőlegestől, így a német gyártmányú lézeres sebességmérővel nézve 101,9487 km/h sebesség adódott.

Bármilyen változás az adatokban eltérő mérési eredményt produkálhat!
Remélem válaszom minden tekintetben kielégítő és alapos volt.

Üdvözlettel: MT" (alias Tom74)

Akció reakció követett :

"Jó Napot!
Köszönöm szépen a gyors és pontos válaszát :)
A levegő különbözőtengerszint feletti magasságának nyomásváltozása miatt fenálló esetleges eltéréseket majd belekalkulálom :)

Üdvözlettel: PA"

Hát ennyi
gyerekek ! ha már igy kavarunk ezzel a szilveszterrel mi lenne ha kimennénk a szlovákokhoz is körülnézni ház ügyben ?? motorral persze ??
szép napot.
te fóka tőled ezt nem vártam !!!
pedig ha vki akkor te tudod hogy a nyomaték mindennél fontossabb..a fordulatszám másodrendű ..emléxel arra a fekete árnyékra ami elsuhant melletted a napokban a soroksárin.. ? nyomtad nyomtad szegény kv darálót pörgött már 39.000t de úgy távolodtam mint a milénium falkon sötét vödör elől a csillagok háborúja 1-8 ban..akkor az enyém még csak 2200 / percen forgott...
Azért vidéken sem volt ennyire unalmas az élet................