Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik tesztpályára jársz???
Attól tartok, ezt se teszik ki a Beszárt-ban:
Ha minden igaz már csak holnap megyek ilyen korán szerdán szerintem megoldom hogy az oviból 3ra a tesztpályán legyek, a csütörtököm meg amúgyis szabad tehát a franc kel hajnal 5kor
Akkorra igen csak összegyűlnek a fázós emlékek

Ha azt egyszerre pótolod be...

Pedig ő sem járt rosszul a bizniszben.
Olvastam hát...
A legfájóbb, hogy a Hrutka akar csődeljárást kezdeményezni, mert a Furulyás-féle mutyizásból 25 millával lóg neki a klub.
Igazi Fradi-szív dobog ott is... bár tőlem aztán meg is állhatna...
Kozmax!
VMM.
At most ki... majd csütörtökön pótolom
Korny!

olvastad?
Meg a vadászmesternek előtte, közben, utánna

Vagy most kihagytad?

Lumpy meg a hangyász még mindig a legjobbak :))
mondo.happytreefriends.com/wat...
Csak a hangulat kedvéért
A reklám után jön a lényeg...
Szépnapot evribáádi :) Mondtam én hogy szilveszter beszkárt...de senki nem hallgat a kisebbre ^^ Amúgy jelentem nem fagytam ma meg. Köszönhető a 6réteg felsőruházatnak és a két nadrágos megoldásnak
Csak nem erre gondolsz?!
Hát végre benézel hozzánk, tomato?
Már lassan az arcodra is alig emlékszik itt valaki (csak az öregebbeknek dereng...)

ha jól tudom, a hátsó dobozt sem teszi fel pari, és kicsit beolajozza az ülést, h az asszony igazán "szabadonfutó" legyen gázadáskor
Holnap megyek és elviszem a lim-lom-okat.
Rossz nyelvek szerint egy ilyen robit odaadni az asszonynak olcsóbb, mint egy válást lebonyolítani
a rettenetes tuning csö, egy kicsit összeért a vázzal és onnan kellett kb 1mm kiköszörülni. ennyi, és az jol sikerült
ezekről jobb is, ha nem tudok
miért hol lennék??
Van itt még nagyobb titok is robogó ügyben
hoppá titokzatos "kipufogó" javítás???
Kozmax!!
Bent vagy még????...elfelejtettem megköszönni a kipuf javítást ...köszi
nem a diamond ,hanem amelyikbe egyik halogén a másik projektoros,esetleg hol tudnám megvenni??
esetleg müszakin elfogadják majd