Szmájlik nélkül közölném, hogy én eddig is rosszalóan figyeltem ezt a kérdést, most pedig élesen elhatárolódnék mindenféle krómrudas történettől, akár műmájer hölgyet, akár műmájer urat érint.
most olvasom hogy leó itt rendelgetni akar nekem ....csütörtökre... édes egy pofa vagy !! de minek nekem ennivaló amikor ott fogok ülni az első sorban közvetlenül a rúd mellett amin tekerex ?? ilyenkor nem bir enni az ember ! viszek pénzet is a gazdálkodj okosanból hogy betűzdeljem ...
Hellllló.
Neértek vmit. Ha az ETZ-nek a bal oldali oldaldeknije tele van a sok vezetékkel meg az aksival, a jobb oldalit meg kész művészet levenni(ki kell belezni az egészet), akkor hová kéne raknom az elsősegélycsomagot, az izzókészletet meg a hasonló feltétlen szükséges/kötelező kiegészítőket??????
felhivtam a versenymérnököm és aszonta ez kuplung kérdésnek tűnik bár még egyikkel sem volt ilyen..
olyan kurva nehezen indul el a kar 1 ből kettő felé h rögtön felugrik 2be és vissza dettó.egyszerűen átugrik a 0 felett.. lehet h hideg van de azért ennyire nincs...mindegy bejáratni úgysem 0 ban akartam..aztán a sztédzs miatt amúgy is porrá kell szedni..a kuplungot is..
köszönöm a gratulációkat és az együttérző szavakat...
én még úgy érzem lesz ezidén motorozás ,mondjuk remélhetőleg nem csak városi mert nincsen ÜRESEM mire kiértem a városból olyan volt a bal alkarom mint popeynek..
Ez nem néz ki rosszul de ha lehet ezt valahogy juttasd el hétfő reggel a dunaplázához :D Motorozás után lehet h életmentő lenne :D Csütörtökön ha lehet inkább pohárból fogyasztanám :)
Elegem van a táncolok a rúd körül c. dologból.
Ezúton kérek meg mindenkit, hogy ebből hagyjon ki!!!! Viccen kívül, és viccen belül is!
Köszönöm!
De ha mi ott leszünk, több is lesz
Neértek vmit. Ha az ETZ-nek a bal oldali oldaldeknije tele van a sok vezetékkel meg az aksival, a jobb oldalit meg kész művészet levenni(ki kell belezni az egészet), akkor hová kéne raknom az elsősegélycsomagot, az izzókészletet meg a hasonló feltétlen szükséges/kötelező kiegészítőket??????
Dijoni mustáros szűzérmék, süllt hagymakarikákal, kemencében sült burgonyával
olyan kurva nehezen indul el a kar 1 ből kettő felé h rögtön felugrik 2be és vissza dettó.egyszerűen átugrik a 0 felett.. lehet h hideg van de azért ennyire nincs...mindegy bejáratni úgysem 0 ban akartam..aztán a sztédzs miatt amúgy is porrá kell szedni..a kuplungot is..
én még úgy érzem lesz ezidén motorozás ,mondjuk remélhetőleg nem csak városi mert nincsen ÜRESEM mire kiértem a városból olyan volt a bal alkarom mint popeynek..
sztédzs!Örülök, h. egyben hazaértetek, egyúttal grat.
Nem őt akartam jellemezni, csupán menteni a veszni látszó produkciót