az a helyzet,hogy valoszinuleg erosen pezsgotol befolyasolt allapotban leszek. holnap lesz a harmincadik szulinapom es hiaba jo dolog a Rajatszas, asszem nem leszek itthon hajnali 2kor
hogy delelott viszonylag epkezlab allapotban leszek, azt is csak remelem
A Chargers nekem alap tanulmány. Idénre nagyjából a teljes defense a nyakamba szakadt. Az NFL egyik, ha nem A legjobb védekező csapatrésze... példaértékű minden szempontból. Ott van pl Landry... egy állat. A youtube-on több tucat videó van róla pedig rookie... Hahhooóó! Rájátszás van, mi az, hogy nem leszel képben?!? Ilyenkor nincs kifogás!
oooo, ennyire nem gondoltam komolyan a dolgot, csak a sandiego meccset kellett volna alaposan kiertekelnunk
szombat ejjel nem leszek teljesen kepben, de kenytelen leszek vasarnap delelott iosszeszedni magam es megnezni a meccset
Dolgoztam, mint állat, szerteszana... bejártam tolnátbaranyátmegolasztmegnémetetmeghollandot... Aztán meg elkezdtük a felkészülést az idei szezonra egy kellemes edzőtáborral... fáj mindenem.
De mostanmánn itten vagyok, kérdezz bátran! Ha arra vagy kíváncsi, hogy a Kerney gyereket istenítem-e mint defense játékos, hát igen!
mikor mész A buliba?