Ja hallottam róla, hogy inkább külföldre mennek ki a fiatalok a balatonról dolgozni. Gondolom egy halsütögetősnél kell éjjel-nappal halat pucolni
Már a magadfajta nyugdíjaskorúakat is kénytelenek alkalmazni, csak, hogy legyen aki csinálja. Kitartás jimykém már lassan vége a szezonnak és lazíthatsz a következő nyárig
Nem érek rá fórumozni,éjjel-nappal halat pucolok Visszaolvasgattam pár oldalt,hát nem voltam elájulva a tartalomtól .Semmi komoly téma amiről oldalakat tudnál írni ,úgy veszem észre Te sem vagy már a régi vége a fórumos celeb pályafutásodnak .Amúgy hívhacc bármikor akár éjjel is max nem veszem fel .Ja mig el nem felejtem gratula a slágerlistás harcsádhoz.
Én is szeretnék egyedül eljárni,régen csináltam is de azóta lett gyerek,ház,kutya.
Amúgy is rablós lennék az meg nem nagyon tűri a csapatot,no meg jó is (lenne) egy kis magány.
De ha jut némi idő akkor meg inkább motorozok.
Nálam is mindíg ugyanez a rinya Én nem restelek egyedül eljárni. Inni egyedül is megtudom amit kell, halat meg akkor sem fogunk többet a másod, harmad magammal megyek
előkerültél te is imrém Már azt hittem magábaszívott a magyar tenger
Lákival féltelibe valamelyik nap beszéltem egy nagyobb lélegzetvételnyit Az is elvan tűnve mint az aranyóra
Estére fejeztük be, azt mondta szerinte most téged ne híjjalak
én még mindig nem voltam pecázni, össze is csomagoltam a botokat és felbasztam a padlásra az egész horgász kacatot
egyedül nincs kedvem a régi cimborák meg csak rinyálnak
kaptam egy fél őzet aztán arra nem volt képes a csapat hogy kimegyünk a partra és megfőzzük bográcsban, mindig ment a rinya ennek ez a nem jó annak meg az aztán teljesen elmaradt
Én még itt fürödni is szoktam mert itt melegebb a víz mint az élőn
Már a magadfajta nyugdíjaskorúakat is kénytelenek alkalmazni, csak, hogy legyen aki csinálja. Kitartás jimykém már lassan vége a szezonnak és lazíthatsz a következő nyárig
ha már több az ember akkor már a peca rész nagyon el van hanyagolva b
Amúgy is rablós lennék az meg nem nagyon tűri a csapatot,no meg jó is (lenne) egy kis magány.
De ha jut némi idő akkor meg inkább motorozok.
Lákival féltelibe valamelyik nap beszéltem egy nagyobb lélegzetvételnyit Az is elvan tűnve mint az aranyóra
Estére fejeztük be, azt mondta szerinte most téged ne híjjalak
plusz utána se olcsó mulatság, csak egy őz 15-50 ezer ft
egyedül nincs kedvem a régi cimborák meg csak rinyálnak
kaptam egy fél őzet aztán arra nem volt képes a csapat hogy kimegyünk a partra és megfőzzük bográcsban, mindig ment a rinya ennek ez a nem jó annak meg az aztán teljesen elmaradt