Akkor egy ritka fajta vagy....tán nem is igaz. ......egy igazi koncerten zenei élményt keresni legfeljebb a siketek és nagyothallók szervezésében lehet...
Persze, hisz igazából az adja meg a hangulatot, hogy később visszanézze milyen volt.....ott helyben abban a hangzavarban úgysem tudna figyelni semmire.....így legalább otthon kétszer megnézi a hangot levéve és konstatálja, hogy állati jó bulin volt...
Ahogy leírtad, az egészet megcáfolom.
Én példája vagyok azoknak akik zene miatt mennek koncertre (ha nem a zene érdekelne hanem a közönség nyújtotta érzés, akkor Gáspár Győzi koncertre is elmehetnék...). És az élő zenét jobban szeretem ahol tényleg minden az eredeti, és nem a számítógépen agyoncsiszolt, hangolt zenék.
Itthon is koncert felvételeket nézek, hallgatok többnyire. Az hogy józanul vagy sem, az meg már csak azon múlik szomjas vagyok-e
Mert a koncerten a zene valójában a kutyát nem érdekli, a lényeg az érzés amit a közönség nyújt....a zene élvezhetetlen általában egy koncerten és otthon is ritkán hallgat az ember józanul koncert felvételeket....a stúdiófelvétel az ami élvezhető.
http://youtu.be/YoB4Vkvceo0