Külföldinél az a lényeg minden rendben legyen, aztán 80-100e, ha nincs okmány akkor lehetetlen, ha ideiglenesen kivont akkor csak át kell iratni, illetve ha nincs műszaki kell.
Sziasztok! Most szeretnék váltani 125ös motorra és a neten sok olyat láttam h 125/50-esként használva meg ilyenek. Na szóval mennyibe kerülne le rendszámoztatni hogy.
-küllföldi okmányokkal rendelkezik vagy
-okmányok nélkül?
-ideiglenesen kivont?
Elnézést kérek a tudatlanságom miatt de nagyon körül tekintően szeretnék motort vásárolni :)))
Valakinek egy jó kis 125 ös rendszámos mocija cserébe lenne érte? esetleg potolnék is valamennyit
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.
3_ag-5642464
KP-ra vennék olcsó 125-ös kizárólag váltós, hiányos, felujításra váró motort, de csakis amit a nevemre tudok íratni és papírozható. akinek van valami ilyesmi motorja ide írjon: mate.93@vipmail.hu
üdv.
Honda xl125v
Nyári szerzemény.
Eszméletlenül szépen megy, és 3-4 között fogyaszt.
Gyönyörű hang gyári kipufogóval.Igazi kirándulós motor,
Alig várom a szezonkezdést,hogy megint mehessünk együtt.
Hellósztok !
Lenne egy ajánltom a 125-ös gépek legukása ellen.
Ha tényleg azvan hogy KPM akkor itt a megoldás.
Nekem van egy 50ccm es aprilia rs-em.
Elcserélném motorblokkját kompletten 125-ösre.
Csak is ball hajtásosra. !
Ha érdekel le írok mindent részletesen.
Akit érdekel az ajánlatom írjon erre az e-mailra: szadam01@citromail.hu
gixxeRHooligan
Helló!
Hát én vlemnyem szerint a Dt-sem piskóta!
szerintem jóval olcsóbb! És épp tudok egyet 140 ért nemrég lett felújítva stb
Nem kell szerelgetni ellemben amit említetél énszerintem hamarabb hozzá kellessz nyúlnod..
Eladó a robogóm. Qlink Axon 125ccm 4T
Kötelező olaj, légszűrő és gyertyacsere után.
A motor remek, új állapotban, 4000km :) Karcmentes, csillogó fényezés, dupla fényszóró, kitűnő esztétikai állapotban. Műszakilag is KIFOGÁSTALAN: fékek tökéletesek, motorja finoman, csendesen jár.
Irányár: 200000Ft
Eladás oka: autóvásárlás:(
Hívj/írj bátran, megegyezünk.
sziasztok eladó SUPERMOTO SZETT gilera sp01 ből 35.000 ft ért tárcsákkal együtt---kérésre a tárcsákat kipolírozom---
a cb 500 felnik 49 000ft ért eladók tengely nélkül de van hozzá első tárcsa...csak a gyári tárcsa ára kb 30 000 ft körül van darabja ha külön veszed-- 30 605 6883 gabor8181@freemail.hu
szia..a yamahát ajánlom a dt 125 öt mert nem pörgi szétt magát 11 000 fordulaton meg 33 lóerővel mint az rx 125----a dt 23 ló kb és poverszelepes azért van bennne arő és nem eszik sokat minőségi japánból van és teljesen korrekt ár érték arányban és megbzható!
ezzel elmondtam mindent---van hozzá rengeteg bontott gyári japán cucc! csak azok mondják majd az rxet akinek az van----mindent szétt lehet hajtani de nyilván a DT mikor csak 7500 at pörög max és nyomatékból megy adig azt azért nehezebb lesz és ha egyszer rendberakod nagyon megbízható..a döntés a te kezedben van
Sziasztok! Egy kétütemű 125-ös enduro vásárlásán gondolkodok, milyen ajánlátok? Legyen benne erő, megbízható legyen, ne essen szét havonta, szóval ár-érték arányban mi az ami szóba jöhet?
Jah, és azért nem árt, ha bírja a terepet. Köszi.
-küllföldi okmányokkal rendelkezik vagy
-okmányok nélkül?
-ideiglenesen kivont?
Elnézést kérek a tudatlanságom miatt de nagyon körül tekintően szeretnék motort vásárolni :)))
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.
3_ag-5642464
Valakit érdekel esetleg?Sajna el kell adnom
Honda Nsr-em cserélném 125-ös papíros motorra.
itt a link: http://www.kepesmotor.hu/honda...
üdv.
de a hasznaltauto.hu-n vannak még, és most karácsonykor HD-s...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_skipper_125-5374
027
Nyári szerzemény.
Eszméletlenül szépen megy, és 3-4 között fogyaszt.
Gyönyörű hang gyári kipufogóval.Igazi kirándulós motor,
Alig várom a szezonkezdést,hogy megint mehessünk együtt.
Lenne egy ajánltom a 125-ös gépek legukása ellen.
Ha tényleg azvan hogy KPM akkor itt a megoldás.
Nekem van egy 50ccm es aprilia rs-em.
Elcserélném motorblokkját kompletten 125-ösre.
Csak is ball hajtásosra. !
Ha érdekel le írok mindent részletesen.
Akit érdekel az ajánlatom írjon erre az e-mailra: szadam01@citromail.hu
Helló!
Hát én vlemnyem szerint a Dt-sem piskóta!
szerintem jóval olcsóbb! És épp tudok egyet 140 ért nemrég lett felújítva stb
Nem kell szerelgetni ellemben amit említetél énszerintem hamarabb hozzá kellessz nyúlnod..
Kötelező olaj, légszűrő és gyertyacsere után.
A motor remek, új állapotban, 4000km :) Karcmentes, csillogó fényezés, dupla fényszóró, kitűnő esztétikai állapotban. Műszakilag is KIFOGÁSTALAN: fékek tökéletesek, motorja finoman, csendesen jár.
Irányár: 200000Ft
Eladás oka: autóvásárlás:(
Hívj/írj bátran, megegyezünk.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ha valakit érdekelne, irj, vagy hivj. Sürgős !
a cb 500 felnik 49 000ft ért eladók tengely nélkül de van hozzá első tárcsa...csak a gyári tárcsa ára kb 30 000 ft körül van darabja ha külön veszed-- 30 605 6883 gabor8181@freemail.hu
ezzel elmondtam mindent---van hozzá rengeteg bontott gyári japán cucc! csak azok mondják majd az rxet akinek az van----mindent szétt lehet hajtani de nyilván a DT mikor csak 7500 at pörög max és nyomatékból megy adig azt azért nehezebb lesz és ha egyszer rendberakod nagyon megbízható..a döntés a te kezedben van
Jah, és azért nem árt, ha bírja a terepet. Köszi.