Jano72 ajánlott téged külföldről behozott motor papíroztatása végett.
Egy kis segítséget kérnék tőled.
Külföldről behozott motorkerékpár magyar forgalomba helyezésénél pontosan milyen tételekkel és költségekkel kell számolni?
A moci 2006/06 havi és 58KW.
Segítségedet előre is köszönöm!
vagy 10 éve már egyszer elmentünk diszkóba, eléggé odavolt a szervezet a sok alkohol miatt
havernak nekiment valami kiscsávó(talán ki is verte az italt a kezéből vagy ilyesmi) és ezért tarkón vágta, de csak úgy szeretetből, se a nyelvét nem harapta el se a foga nem tört ki csak olyan kis pajkos tockos volt
kiscsávó berzenkedett erősen, jöttek a haverja is vagy 4en
épp amikor mondta neki haver hogy gyere ki aztán lejátsszuk
ott áll mellett a 4 kisgyerek végignéz rajtuk aztán int a bandának jöhettek ti is
megtorpant a banda egyből
Hú mi volt itt vazz.
Nekem tavaly 4 papírért elintéztek mindent majd 17 éve ezzel foglalkozik a két srác. Nekem csak a vagyonosodási illetéket kellett befizetnem reggel 08-ra ott voltam elsőként pikk-pakk megvolt.
RenCCámot meg a forgalmit hozták a srácok.
Valahogy nem emlékszem valaha is írtam volna valakinek ilyeneket, eddig még nem vettem zokon de egy mogorva megkeseredett embertől az sem lenne furcsa!
Jano! Mivel a KTM-mel nagyon nem vagyok képben, egy 640 lc4 sm 04-est külföldi papírokkal reálisan mennyiért lehet eladni? Nickemnél ott az emilem, jöhet priviben is/mielőtt Troll Zoltán rárepül a témára /
Köszi
Holnap felhívom az okmányirodát,de most kicsit kezdek belekavarodni.
A vagyonszerzési illetéket mindenkinek fizetni kell amikor regisztráltatja a motorját? Mert eddig én azt hittem,h az általános költségek mellett még a reg díj van.
Lentebb irta hogy jol szorakozik.
Majd besertodik,es en vagyok primadonna?
Es feltetelezesre epitve torkoll le hogy csak 8 a vizsga,de tudni nem tudja hogy lejart.
Tehat megis 28....oooooo bocs 27600.-
Jano72 ajánlott téged külföldről behozott motor papíroztatása végett.
Egy kis segítséget kérnék tőled.
Külföldről behozott motorkerékpár magyar forgalomba helyezésénél pontosan milyen tételekkel és költségekkel kell számolni?
A moci 2006/06 havi és 58KW.
Segítségedet előre is köszönöm!
Gábor
Köszönöm a sok hasznos infót
csak egy jó sztori volt erre a kijövős témára
havernak nekiment valami kiscsávó(talán ki is verte az italt a kezéből vagy ilyesmi) és ezért tarkón vágta, de csak úgy szeretetből, se a nyelvét nem harapta el se a foga nem tört ki csak olyan kis pajkos tockos volt
kiscsávó berzenkedett erősen, jöttek a haverja is vagy 4en
épp amikor mondta neki haver hogy gyere ki aztán lejátsszuk
ott áll mellett a 4 kisgyerek végignéz rajtuk aztán int a bandának jöhettek ti is
megtorpant a banda egyből
Nekem tavaly 4 papírért elintéztek mindent majd 17 éve ezzel foglalkozik a két srác. Nekem csak a vagyonosodási illetéket kellett befizetnem reggel 08-ra ott voltam elsőként pikk-pakk megvolt.
RenCCámot meg a forgalmit hozták a srácok.
http://www.subito.it/moto-e-sc...
Köszi
A vagyonszerzési illetéket mindenkinek fizetni kell amikor regisztráltatja a motorját? Mert eddig én azt hittem,h az általános költségek mellett még a reg díj van.
Majd besertodik,es en vagyok primadonna?
Es feltetelezesre epitve torkoll le hogy csak 8 a vizsga,de tudni nem tudja hogy lejart.
Tehat megis 28....oooooo bocs 27600.-