Holnap megmondom neked, de ott egy pár éve szörnyű az út. Nemhogy motorral, de autóval is nagyon lassan lehet még az egyenes szakaszokon is menni. Teherautón laprúgótörésünk volt ott.
Én a miskolci József A.úton lévő Rebuker-be hordom.Nagggggyon korrektek, mindenre odafigyelnek,/ MA KAPTAM KÁVÉT/. és véleményem szerint az áraik is jók: Nem levevősek. ha vmi más problémába ütköznek csörögnek , h jó e illetve mennyi lesz.!
Hát, én igazából a 300-assal szoptam be a legjobban, az vázról lett építve, aprólékosan átnézve minden, ami rossz, az megjavítva, beállítva stb, ehhez képest nem lett egy 100%-os motor.
Neki kissé lóg a himbája, a két régebbinek csak kezdődő első teló szimering problémája van, meg hát ennek okán némi olajhiány.
Ezt leszámítva sem a 29 éves 80-asnak, sem a 24 éves 125-ösnek semmi futómű problémája nincs.:) Sőt, igazából semmi.
A kicsi most hétvégén lesz fényezve, jövő héten matricázva, és kezdheti az új életét nálunk.
A 25-ös-nek kuplung problémája volt, mikor idekerült, meg berúgó racsni.
Kuplung pipa, racsni folyamatban. Ezen felül még 40 mm aluhegesztés és kész,100%-os a motor.
lyallyy ! csak a baly . a sok lyó KTM%!"+!%%/+ máhh .
monnyuk 2T-t könnyebb karbantartani. idő nem láccik még ezeken? úgy értem nincs kikopva itt ott a futómű? csak azé kérdem, kivételesen velem bánt E- el a sors, hogy öreg KTM = szar KTM vagy ez egyedi eset volt.. ?
Ez a 125-ös még nem ment, mióta nálam van.
Kuplung agy, meg a berúgófogaskerék racsnija hibás volt benne, úgy került hozzám.
Kuplungja már kész, komplett berúgótengely meg pénteken érkezik hozzá.
Hétvégén elvileg már próbakör.
Úgy látom, kicsit bele vagy gabalyodva a motorokba, hát íme.
1. kép: KTM MX 80;;; 2. kép MX 125;;; 3. kép EXC 300;;; 4. kép Yamaha YZ 80;;; 5 kép Beta RR 50...
Ezek vannak, a fiaimnak, meg nekem.
Valaki nem jár köztetek mostanában Abaújszántó - Erdőbénye - Szegilong útvonalon?
Motorozható az aszfalt arrafelé?
Egy pontos címet tudnál írni a Rebukerhez?
Közben tárgytalan lett a dolog de köszi a választ ha kell majd tudom hova forduljak
Voltál a szervízben?
facebook csoport BAZ ENDURO
Én a miskolci József A.úton lévő Rebuker-be hordom.Nagggggyon korrektek, mindenre odafigyelnek,/ MA KAPTAM KÁVÉT/. és véleményem szerint az áraik is jók: Nem levevősek. ha vmi más problémába ütköznek csörögnek , h jó e illetve mennyi lesz.!
Jó szerelőt tudnátok ajánlani?Tényleg jót
Neki kissé lóg a himbája, a két régebbinek csak kezdődő első teló szimering problémája van, meg hát ennek okán némi olajhiány.
Ezt leszámítva sem a 29 éves 80-asnak, sem a 24 éves 125-ösnek semmi futómű problémája nincs.:) Sőt, igazából semmi.
A kicsi most hétvégén lesz fényezve, jövő héten matricázva, és kezdheti az új életét nálunk.
A 25-ös-nek kuplung problémája volt, mikor idekerült, meg berúgó racsni.
Kuplung pipa, racsni folyamatban. Ezen felül még 40 mm aluhegesztés és kész,100%-os a motor.
monnyuk 2T-t könnyebb karbantartani. idő nem láccik még ezeken? úgy értem nincs kikopva itt ott a futómű? csak azé kérdem, kivételesen velem bánt E- el a sors, hogy öreg KTM = szar KTM vagy ez egyedi eset volt.. ?
Kuplung agy, meg a berúgófogaskerék racsnija hibás volt benne, úgy került hozzám.
Kuplungja már kész, komplett berúgótengely meg pénteken érkezik hozzá.
Hétvégén elvileg már próbakör.
Úgy látom, kicsit bele vagy gabalyodva a motorokba, hát íme.
1. kép: KTM MX 80;;; 2. kép MX 125;;; 3. kép EXC 300;;; 4. kép Yamaha YZ 80;;; 5 kép Beta RR 50...
Ezek vannak, a fiaimnak, meg nekem.