Aki megakar válni a géptől és elakarja adni mert kell a pénz máshová vagy mert nem tűrik meg otthon akkor alacsonyabb összegért teszi fel mert menjen mihamarabb a portáról.
Ez az eladom mert kell a cash
Én feltettem egy olyan összegért amiért ha elmegy menjen de tudom, hogy nem lesz rá heti 1 érdeklődő sem. De ha belöki vki, hogy jóvan megyek érte ennyiért, akkor vigye.
Szal nem sürgős és nem akarok mindenáron megválni tőle.
De mivel falusi vagyok szaros gumicsizmával azt teszek amit akarok és senki ne mondja meg nekem, hogy mekkorát ugrik a kecskebéka
Azért újítottam a hirdetést mert a régibe nem fogalmaztam elég pontosan és olyanokkal kerestek, hogy hajam az égnek állt.
Hirdetem, nem eladom!
Szerelem megvan, nem múlt el.
Sose volt ilyen pöpec járgány a háznál.
Ha elmegy ennyiért, lesz a pénznek helye máshová és motor is lesz csak más.
toronycsapágy talpas meg ilyenek..
ki mer ilyenkor zaklatni atmosz ?
Itt van még egy, beszállás közben.
Mondjuk,érdekes képek nálam is akadnak.
Ez az eladom mert kell a cash
Én feltettem egy olyan összegért amiért ha elmegy menjen de tudom, hogy nem lesz rá heti 1 érdeklődő sem. De ha belöki vki, hogy jóvan megyek érte ennyiért, akkor vigye.
Szal nem sürgős és nem akarok mindenáron megválni tőle.
De mivel falusi vagyok szaros gumicsizmával azt teszek amit akarok és senki ne mondja meg nekem, hogy mekkorát ugrik a kecskebéka
Azért újítottam a hirdetést mert a régibe nem fogalmaztam elég pontosan és olyanokkal kerestek, hogy hajam az égnek állt.
csávó hív: szia! Nem eladni akarom, csak hirdetem.
hát miez tee vidéki ?
Szerelem megvan, nem múlt el.
Sose volt ilyen pöpec járgány a háznál.
Ha elmegy ennyiért, lesz a pénznek helye máshová és motor is lesz csak más.
hh már megint eladod a motorkát? ez a szerelem is elmúlt?
Bár a vadászat semmilyen formáját nem nagyon bírom, de ez nem semmi! Brutál ez a sas farkas csata.
http://youtu.be/f5doloPv8W4