Sziasztok
A problémám az lenne hogy nem indul önindítóval a Malagutti F12 csak tekeri, viszont ha csak ránézek a berúgókarra ez első rúgásra indul.
MI lehet a gond, hallottam olyan véleményt is hogy kevés az aksi 4Amperje erősebb kellene min.6-7A.
mert távol van az aksi az önindítótól és így nagy a vezeték ellenállása.
Szívesen vennék okos hozzáértő véleméyt.
Hol és hogyan kell hogy testelve legyen a Malagutti 12.
Köszi
Köszönöm.
Olyan problémám lenne remélem nagy a közösség és valaki tud nekem segíteni !
Malaguti Crosser Cr1 lenne szó, henger csere volt tavaly nyáron , utánna 620 km raktam már bele viszont tavaly novemberében valamiért meg állt menet közben kb 55 mehettem , olyan volt a hangja mint mikor elektromos szerszámmal dolgozol és elmegy az áram és fokozatosan leáll és kicsit megtorpan... azóta volt szerelőnél 4 napja kitünően müködött , tankoltam bele és ugyan ezt a hibát észlelve le állt ... jelenleg szerelőnél van de egyenlőre tanácstalan...
sziasztok!, 250 es malaguti password 4 ütemű robogót, küldföldi okmányos-t néztem ki neten, 2007 es évjárat , a képek alapján kifogástalan állapotban, valaki meg tudja mondani, pontosan mennyibe kerülne névre irni, műszakiztatni, biztosítással mindennel együtt forgalomba helyezni a nevem alatt? (19 éves vagyok, 1 éve van A2 es jogsim, a motor gyári adatok szerint 23 Le(17 KW), a külföldi okmányiaban szereplő adatokról nincs információm :/ )
Sziasztok!
Vettem egy f12 levegőset és azt vettem észre hogy a kipufogó torok fele akkora nyílással rendelkezik mint a többi robogónak hogy ez miért van illetve hogy kimarassam rendesre vagy így a jó?
Előre is köszönöm a válaszokat!
sziasztok,
kellene kis segitseg nekem.
Madison 125os, 2000 ev.
Tudja e valaki mennyinek kell lenni a kijovo aram a generatorbol ? Kulon kulon mind a harom kabelen.
Ugyanis nincs toltesem es nemvagyok benne biztos hogy csak a fesz szabajzom ment tonkre.
Nemrégiben vettem egy Malaguti f12 Phantom max 125-ös robogót (yamaha blokkos).Teljesen hibátlan volt minden kb ezer kilóméterig . A napokba menet közbe egyszer csak megállt ! Gyertya csere, gyujtótrafót kimértük (gyári adatot mutatott) gyújtás alapot kimértük (gyári adat alsó és felső határán volt a mérés). Van szikra is , és üzemanyagot is kap , és az istenér se indul be ! Esetleg valaki tudna nekem segíteni ez ügyben ? (gyújtáselektronikán is gondolkodok ) Segítségeteket előre is köszönöm .
üdv
Tud valaki segiteni abban, hogy F12-hoz hol tudnek kezelesi utasitast es valami szervizkonyv felet letolteni?
Koszi