Nem éreztem magam biztonságban pályán amikor teli gázról elkezdtem fékezni és alig lassult a zx9 új fékekkel. 1000km alatt a gumiból elfogyott a minta.
Hát fiatal korunkban a vagizáshoz kellettek a 180-as belépők a városba meg néha a központon autóval is motorral is. Nyílván ekkora ökörséget már nem tennék. Autópályán más a helyzet, ott valahogy mindíg biztonságba éreztem magam
Béjemvét venni sem siet mindenki vizsga után. Pedig azok a fostalicskák hátsókerékhajtányosak. Hideg aszfalton, hideg gumival, na ahhoz kellene a gyakorlat.
mert olyan általános dolog, hogy a vizsga után közvetlen vezetés technikai tréningre siet mindenki
28 éve vezetek, több mint fél millió km-errel a hátam mögött azt sem tudom, hogy hol találnék ilyet az országban Bár szerintem már nem is akarom, mert még elszalad a következő 28 év azt leteszek az autóvezetésről
Ahhoz, hogy valaki ne száguldjon városban 150-el, meg nem kell vezetéstechnikai tréning sem. Elég ha elmúlik 25. Nekem legalább is az idő sokat segített ebben
Montammán, béjemvét az vesz, aki hosszabb autóneveket nem tud megjegyezni. És ehhez a tudáshoz képest vezet is. Béjemvére van péze, de, hogy befizessen egy vezetés technikai tréningre, arra nincs!?
28 éve vezetek, több mint fél millió km-errel a hátam mögött azt sem tudom, hogy hol találnék ilyet az országban Bár szerintem már nem is akarom, mert még elszalad a következő 28 év azt leteszek az autóvezetésről
Ahhoz, hogy valaki ne száguldjon városban 150-el, meg nem kell vezetéstechnikai tréning sem. Elég ha elmúlik 25. Nekem legalább is az idő sokat segített ebben