Buli után valamelyik haverjának a zsebéből kicsúszott az öngyújtó a hátsó üllésre Másnap délután miután valamennyire kiheverte a másnaposságát a srác elment tankolni és nini meglátta az öngyújtót Mindíg örül az ember ha potya dolog a bírtokába kerül Megnézte, hogy működik e az új szerzemény és működött Ezzel semmi baj sincs pont ugyanígy kipróbáltam volna én is egyébként is mindíg öngyújtó hiányban szenvedek A videóból azt a két dolgot nem értem csak, hogy a poroltót miért nem használta egyik sem. A srác a motorháztetőn történő menekülés közben(ahelyett, hogy behajtotta volna az ajtót) majdnem le is rúgta a porral oltót. A másik számomra érthetetlen,. hogy a segítő hogy a picsába oltotta el az üzemanyagtüzet egy viráglocsoló kannával, feltételezem víz volt benne
1
Ezt az összeget (3000 ft) haveroktól hallottam én soha nem vettem pálinkát
Ezek szerint kékvérhez kell járni a pálinkásoknak, ott ingyen van
Ha 4-4,5 ft egy liter akkor annyiért inkább veszek viszkit energiaitallal vagy jégert Azt legalább nagy duzzogva meg tudom inni
erre is gurulhatna egy ilyen
Ezt az összeget (3000 ft) haveroktól hallottam én soha nem vettem pálinkát
Ezek szerint kékvérhez kell járni a pálinkásoknak, ott ingyen van
Ha 4-4,5 ft egy liter akkor annyiért inkább veszek viszkit energiaitallal vagy jégert Azt legalább nagy duzzogva meg tudom inni
De mi a szart issszuk!
Ami már iható az 4-4,5 / liter
Édesanyám Moszkában volt, hozott nekem Jóska babát