Nos igazából a pénteki programról elfelejtettem szót ejteni. De az a fórumtárs aki nem volt itt velünk és kitalálja, hogy hol van ez a hely az kap tőlem egy lyukas piros pontot
Az egészben talán a legjobb a hegyről hazafelé vezető kifogástalan minőségű út volt
Abaújszántóig 30 km ilyen pompás minőségű aszfaltot karistoltam. Mondjuk nem értem azóta az autóm miért nem szól hozzám?
Nos az utolsó nap(vasárnap a Zemplémi kalandparkot látogattuk meg.
Aztán itt volt minden ami szem-szájnak ingere Magyarország leghosszab bobpájája 2350 m, a leghosszabb átcsúszó pálya(canopy) 1050 méter 400 méteres szintkülönbségű libegő meg amit akarunk, ha a szél miatt valamelyik is működött volna
Dzsimi azt mondta neki fáj a háta jó lenne ha vinném én azt az 50-60 kg-os határkövet. A biztos üzlet reményében vállaltam ezt a feladatot. Miután sok km-er után leszenvedtük magunkat a hegyről, hátamon a kővel, dzsimi közben olvasgatta az ismét megérkezett internetjén az információkat:
- Te Pipi Itt én azt olvasom, hogy ez a Szlovákia kibaszottúl Úniós ország
- Dzsimikém és...
- Hogyhogy és? Bazdmeg nem tudunk vámot szedni mert a két ország között vámúnió van
- ezért cipeltem idáig a rohadt követ, nézd 50 méter múlva az autónál vagyunk a parkolóba
Fogtam azt eldobtam a Ge.ibe egy bokor aljába az északi pontot
Viszontagságos körülmények között, többszöri próbálkozásra, oxigén palack nélkül sikerült meghódítanunk Magyarország legészakibb pontját...
Ez pediglen a (XVII. 19.3)-as Magyar-Szlovák határkő
Abaújszántóig 30 km ilyen pompás minőségű aszfaltot karistoltam. Mondjuk nem értem azóta az autóm miért nem szól hozzám?
Az 1,1 percből csak 1 percet volt csukva a szemem
A táj valami gyönyörű volt
Így indultam...
Aztán itt volt minden ami szem-szájnak ingere Magyarország leghosszab bobpájája 2350 m, a leghosszabb átcsúszó pálya(canopy) 1050 méter 400 méteres szintkülönbségű libegő meg amit akarunk, ha a szél miatt valamelyik is működött volna
- Te Pipi Itt én azt olvasom, hogy ez a Szlovákia kibaszottúl Úniós ország
- Dzsimikém és...
- Hogyhogy és? Bazdmeg nem tudunk vámot szedni mert a két ország között vámúnió van
- ezért cipeltem idáig a rohadt követ, nézd 50 méter múlva az autónál vagyunk a parkolóba
Fogtam azt eldobtam a Ge.ibe egy bokor aljába az északi pontot
Ez pediglen a (XVII. 19.3)-as Magyar-Szlovák határkő