tudom hogy profi vagy Pipi nem is kétlem csak mindenki le nézi ezt a kis szart de száűmolj csak!160kg 122 ló le áttételezve 255 a vége de 3-ba még emeli az orát simán gázra emlékszem annó a 750-el is ki fordultál az udvarról és nyél gáz még jó hogy csuszott a kuplung ezzel 1 nyélgáz és már fent is az eleje aztán jön a rémület,a fék és a risza,és már hajit is lefele
azért mert 22 év alatt kifordult elém egy fasz, nem jellemző, hogy törögetem magam. Saját hibámból nem igen fikkantottam még.(legalább is nagyot nem) Asszem ezt kevesen mondhatják el magukról
Különben meg csak egyesben akarom kipróbálni nyélen Panyola-fehérgyarmat fehérgyarmat-panyola
estét!én se autópályázok!mék a négyesen azt kész!Debrecenből meg Nyíradony felé...
Fazi jön?valakivel összebeszélhetnénk,mi pénteken olyan 10 körül indulnánk!mondjuk a mi tempónk nem lesz halálos
mégiscsak a Kawával megyünk,csak nem Mz találkozó ez
uuuuuuuuu de bizniszes emlékek jöttek rám Pipi anno volt nekem 3 ladik is lehet csapunk egy kört a Tiszán is ruhát meg sisakot hozzad csak......mert az öreg asszonyok ne az én uj sisakomat verjék szét a fejeden amugy meg látom előre hogy földhöz fog vágni.........de egye fene végig nézem
http://youtu.be/a0m1D1EffvY