Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaaaa,,lent a parton.........
estét mindenki tán búcsúban voltatok?
baszhatod,nem tood miről maradtál le,meg mindenki aki elment......
Csimbi a 308726653 dobd el a számod sms be
de ökör vagyok!mikor itthon lefürödtem,mondom az asszonynak vissza kéne menni kocsival,mert akkor nem számít az eső...azt mondta menjek!én meg az ágyat választottam,pedig mint kiderült mára semmi dolgom nem lett!már bánom,hogy nem mentem vissza az este
OK!
nem soká meg lesznek azok is meg a képek is
videókat nyomjátok fel!
lehet csinálok egy galériát
nem igazán volt észnél,csak délbe kezdett józanodni.........telefon szevasz.......igaz Pipike!
Anyának a motorról 1 szót se!
Vagy radiátor!
csáóóóó....ujra itthon.......
Köszi Pipike,,,baróó buli volt..........
Főőőleg a KAWASAKI-KAWASAKI nóóóta
Szintén zenész.
1
Pipikém igaz csak holnap fogod ezt olvasni (mert akkor leszel be számítható állapotban) köszi szépen a vendéglátást, hoztad a szuper formád kaja finom volt. Bogyesszal vigyázzál tudod suzukija van és minden kitelik tőle
kösziiiiiiiiiiiiiiiii!nagyon jó volta buli!és sikerült eső előtt hazaérni,igaz néha bökdöste a hátam az asszony

sajnálhatja aki nem volt ott,mert nem ért rá,vagy nem hívták,vagy csak ugy szart az egészre...
2.estét A NAGY fórum találkozó.
a gatya mar lent volt, es a kicsi lego is meg volt. A kawasakit meg megkapjatok eredetiben. Beszartok garantaltan.
szép napot mindenkinek Pipike bekaphatod meg se hívtál Érezzétek jól magatokat..képeket kérek majd meglesem milyen volt a buli...ja és a gatyádat kössed fel valamivel mert lehúzza valaki!
Pipike pussza
Megvetted a kíket? amit tőlem vettél azzal mi lett?
bogyesz úton vagy már?
buli lesz pipike?
1
Na még van egy kis vásárolgatni valóm, azt indulok kécskére