A hiacéba a szíjcsere gyári periódusa 150000 vagy 4 év
az enyém még egyiket sem érte el Be akartam fényképezni a szervízkönyvet de a szerelőnél maradt az utolsó olajcserén
a 3 generációval előző toyota láncos volt
Leselejtezett mentőautóként vettük meg 550 ezernél
hOGY ŐK MIKOR CSERÉLTEK BENNE VEZLÁNCOT CSAK A JÓISTEN TUDJA de gondolom nem a selejtezés előtt egy héttel
Nos a cégünk abba 200 ezret rakott még mielőtt eladta a nigériaiaknak
Minálunk egyáltalán nem volt lánccsere, ugylátszik egy toyotábn a vez.lánc örök élet meg egy nap
bocsánatot kérek mindenkitől fel hivtam a szerelő cimbim és aztat monta hogy a szijnak ki kell birnia 60-80ezret a lánc 100ezer persze minőségtől és használattól függően
Hát, az én Renault-omban a szervizintervallum 120000 kircsi, vagy 5 év. 2x cseréltem eddig komplett mindennel az évek miatt, de eddig minden szinte új volt benne. Végül is még csak 130 ezernél jár a vas.
hát nem is verte el az összeset hanem egy darab megúszta de azt már csak nem hagyom benne. Amúgy ha meg 20000 ként kéne cserélni akkor évente kétszer szedhetném szét.
a bordás vezérmüszijjat? nekem az e30-on 20-ezernél már darabosodott de hogy 80-90ezret nem birnak,az tuti itt az eredménye amugy meg nem szokta felverni az összes szelepet
ezé kell láncos szekeret venni de mintha a szijjat 20ezernél cserélni szokták volna ha szerencséd van,nem tört a dugó és csak szelepelni kell bár az is jó meló
Sajnos nincs így is rohantam haza mert a család alatt lerohadt a kocsi (vezérműszíj szakadás , a szelepeket összekócolta a dugó ) De a legközelebbit már végig csinálom ,legalább megismertem a pályát. Amúgy szerintem a lehetőségekhez képest profi szervezést csináltak Csabáék
Pesti és pestkörnyéki forumozókat várok
én a kordon belső oldalán leszek és nem ér dobálózni...
az enyém még egyiket sem érte el Be akartam fényképezni a szervízkönyvet de a szerelőnél maradt az utolsó olajcserén
a 3 generációval előző toyota láncos volt
Leselejtezett mentőautóként vettük meg 550 ezernél
hOGY ŐK MIKOR CSERÉLTEK BENNE VEZLÁNCOT CSAK A JÓISTEN TUDJA de gondolom nem a selejtezés előtt egy héttel
Nos a cégünk abba 200 ezret rakott még mielőtt eladta a nigériaiaknak
Minálunk egyáltalán nem volt lánccsere, ugylátszik egy toyotábn a vez.lánc örök élet meg egy nap