picsát most jövök moszvábu találkoztam életem első rendes rend őrével most razia van erre és a tegnap még müködő bal első tompitottam mára megadta magát persze rögtön le köröztek na ha meg csinálja mehet tovább hát persze hogy az égő készlet még véletlen sem olyan 10 percig könyörögtem hogy engedjen el ...........sikerült
ja ,majd az én számlám kárára pofázik nekem órákig hogy rakjam ösze azt a szart mi.,,,,,,kész röhej
A pikantériája a dolognak,hogy mikor elhoztuk,4 pakkot adtak ki mivel lapraszerelt volt a drágám,aztán mikor raknám ösze kiderül hogy 5 pakk van hozzá .
A kedves rokonszenves fiatalember elfelejtett egy dobozt kihozni. ,telefon, ,mehetek visza Gyulára saját költségen az ő hülyeségük miatt
Azé volt bennük annyi tisztesség hogy nyomtak egy fürdőköpenyt vigaszdíjnak
Elegem van a bútorokból,nemtoom Jymi hogy bírja,én 2 napig kinlódtam míg össze tudtam rakni ezt a kurva szekrényt
A JYSK tehet 1 szivességet.........egy kurva leírás nem volt hozzá hogy hogy rakja össze az a barom aki megveszi
tiszta legó
nem erölködök,annál roszabb
A pikantériája a dolognak,hogy mikor elhoztuk,4 pakkot adtak ki mivel lapraszerelt volt a drágám,aztán mikor raknám ösze kiderül hogy 5 pakk van hozzá .
A kedves rokonszenves fiatalember elfelejtett egy dobozt kihozni. ,telefon, ,mehetek visza Gyulára saját költségen az ő hülyeségük miatt
Azé volt bennük annyi tisztesség hogy nyomtak egy fürdőköpenyt vigaszdíjnak
Ez meg baratok kozt is ,sorozgetve 1 ora
nem vagyok én asztalos mint itt egyesek.
ja.....te meg az olajhoz vagy hülye nemdebár......1-1
Iszonyuan szepen muzsikal!
A JYSK tehet 1 szivességet.........egy kurva leírás nem volt hozzá hogy hogy rakja össze az a barom aki megveszi
tiszta legó