ma tekertem egyet a 9-el, és egy enyhe kanyar közepétől kigyorsítva 2 telin kb 120-tól elemelte az elejét és frankón becsapkodta a kormányt, igaz nem ütközőtől-ütközőig, de a beszarás jelző villogott rendesen mert a " idézem:sárnehéz" B ilyet nem alkotott sohaaaaaaa!
úgy hogy lécci kémlelj nekem egy kormány telót is de előbb az árát, sztán ha felmostam magam akkor talán..........................
Lehet elraktad a vezérlést.
Hát így nem tudom! Ha visszadurrog a szívósorba az lehet vezérlés(tovább van nyitva a szívószelep mint kellene),vagy szívószelep nem zár rendesen illetve ha szegény a keverék!
hali basi! nekem és egy cimbinek kellene egy füst és egy kék extra magas plexi meg a cimbinek egy hátsó sárvédő a lengővillára. dobj képet róla mert látni akarja a csávóóóóóóóóóóó! ár is kellene.
úgy hogy lécci kémlelj nekem egy kormány telót is de előbb az árát, sztán ha felmostam magam akkor talán..........................
Ha kell majd más is, szóljál nyugodtan.
Hát így nem tudom! Ha visszadurrog a szívósorba az lehet vezérlés(tovább van nyitva a szívószelep mint kellene),vagy szívószelep nem zár rendesen illetve ha szegény a keverék!
Örülök! Fogjál nagy ÁLLATOKAT vele.
Jimyci készíti, és a sütő süti.
bengád meg van, a többit meg tudod...
Rendben megérkezett minden Ha még nem mondták te egy ÚR vagy Hálám örökké üldőzni fog
azé arra vigyázzá, hogy utol ne érjen
válasz erre izirajder[13613] november 10. 13:40