Elég sok marhaságot összehordtatok itt tegnap
Míg más ember éjszakáig dolgozik, ti meg itt lebzseltek
Slipikének, hogy képbe legyen : Amiről a Fazi és a többi marha írogatott, az akkor volt amikor a bogyesz "bevonuló buliját" ültük Panyolán A sok részeg marha, mint pl. bogyesz(aki akkorra már eldurantott egy bmw blokkot) Feszt az én gatyámat huzogatták le(melegítő és alsógatya együtt ) még akkor is amikor a "külföldi" hajtóanyaggal töltöttük fel a gépjárműveinket Fazi fotót készített a hátsó ferjtájomról(asszem Ő csinálta) itt derült ki számomra, hogy egy buzitanyába keveredtem hisz rajtam kívül mindenki az volt a jelenlévők közűl
A lényeg, hogy többszöri kérésemre sem rakta fel ezt a fotót, mert írígy rá, hogy egy daliás férfi fenéknek így kell kinézni, és nem olyan laposnak kell lennie, mint az Ővé
Nagyából erről szól a történet
az van hogy Sanyi magyarázza nekem ha a kipufogóba durran vezérlés,ha a szivósorba gyujtás na most a vezérlés a gyári jeleken van és az annó be ütögetett jelekkel is 1ezik a gyujtást meg nem lehet el állitani nincs rotor csak jeladó kettő(főtengej,vezztengej)többi a gyujtó trafó és a compi dolga akko most mi van
a fos nem durrog, ha bengával durrog és fullad akkor üzemanyag ellátás, de ha gázzal megy akkor nem az,vissza durrog a szívósorba akkor szelep van nyitva vagy a vezérlés nem jól áll.
de ezt látom te is tudod, viszont bizonytalan is vagy a munkádban. valamelyik tényezőt szűrd ki.
Sok embernek tennem tonkre az eletet.
Azert nekem is van szivem