Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Kawasaki ZX-9R
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mix-r
ne bassz az odabasz
motobogyó
aaaammeg minek ni,?
jimy_L
Te jó ég ott lesz a fél falu?
motobogyó
az a kocsmában lesz ami mára kicsit átt alakult az én kezem munkája is benne van
de sajnos én oda nem járok mert kiraboltam
karmika
Bogyó...ha az komoly akkor én inkább a mocikon fekszek
,utálom a patkányt
jimy_L
Jó van na, igaz hogy vót gyerökszobám, de a tehén vót benne a radiátor.
jimy_L
Vigyek citromot?
motobogyó
kb ha jól tudom 40-en vagyunk
de általában nem jön csak a fele az 20
ágyak vannak bőven itt,ott 1-2 patkány be majd meg tapossuk
karmika
Jimy..viselkedj
motobogyó
tuti belöklek a disznó hozzzzzzzzz
karmika
Bogyó..bocsi ..hogy kérdezem ..de mennyi embert hívsz ..és mennyi ágy van ..ha kidől vki?
jimy_L
Jó leszek, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci, lécci,
motobogyó
ma nem de holnap lehet és másnap ............ki tudja
mix-r
bogyo retro disco?lesz hely
jimy_L
Á, egész nap.
motobogyó
itten vadok
karmika
Jimy..nem küldök
motobogyó
bacod akko szinte estire értek ide